skip to Main Content

Waarom moet u juist voor Ceelen Zonwering kiezen in Alphen aan den Rijn?

Met zonwering houdt u het zonlicht dat uw woning in Alphen aan den Rijn naar binnen schijnt tegen. Er zijn verschillende soorten zonwering die door Rick Ceelen geïnstalleerd kunnen worden. Als 16-jarige jongen begon hij in deze branche. In 2016 is hij voor zichzelf begonnen en is Ceelen Zonwering geboren. Inmiddels zit hij al ruim 18 jaar in het vak. U kunt dus uitgaan van een professionele en vakkundige installatie van uw zonwering, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de regelgeving en wetten hiervan. Maar naast deze ruime ervaring geniet u nog een aantal positieve factoren bij het inschakelen van Ceelen Zonwering:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

De (elektrische) zonwering voor binnen en buiten

Zonwering is er in verschillende soorten en maten. En tegenwoordig is elektrische zonwering erg populair. Welke soort uw voorkeur ook heeft: Ceelen Zonwering heeft het in huis. U kunt natuurlijk ook kiezen uit zonwering voor binnen en buiten. Uiteraard is voor beide categorieën het weren van de zon de hoofdprioriteit. Zonwering voor buiten is vooral gericht op het kunnen doorstaan van verschillende weertypes, en op het verfraaien van het aanzicht van uw huis. Met zonwering voor binnen geeft u een bepaalde sfeer aan uw kamer.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm met of zonder knikarm kopen?

Ceelen Zonwering biedt voor iedereen een type zonnescherm. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een met een knikarm. Dit is een stevige constructie die ervoor zorgt dat het doek altijd goed gedragen wordt. Bij Ceelen kunt u altijd kiezen tussen een elektrisch zonnescherm en een die handmatig uit te draaien is. Denk goed na over de kleur en het patroon op uw zonnescherm: het is een groot gebruiksvoorwerp dat erg opvalt. Hierdoor bepaalt deze de sfeer in uw tuin in Alphen aan den Rijn.

Zonwering Knikarm Alphen aan den Rijn

Rolluiken Alphen aan den Rijn

Laat Ceelen elektrische rolluiken plaatsen tegen scherpe prijzen

Naast de effectiviteit van rolluiken hebben zij ook een enorme invloed op het aanzien van uw huis in Alphen aan den Rijn. Met de juiste kleur en vormgeving kunnen rolluiken de buitenkant van uw huis verfraaien. U kunt hierdoor elke keer een beetje zelfverzekerder uw huis binnenstappen. Een bijkomend voordeel is de stijgende waarde van uw huis bij de verkoop hiervan: eventuele kopers zullen de aangebrachte rolluiken als pluspunt zien.

Verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

U kunt verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen op maat kopen als u last heeft van zonlicht in uw kamer in Alphen aan den Rijn. Direct zonlicht in uw kamer kan naast de positieve kanten ook meerdere vervelende gevolgen hebben. Zo kan direct zonlicht tot gevolg hebben dat uw meubels verkleuren door langdurige blootstelling hieraan. Ook kan uw kamer behoorlijk opwarmen en kan u hinder ondervinden van weerkaatsend zonlicht op uw televisiescherm. Om dit allemaal te voorkomen kunt u kiezen voor verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen als oplossing. Ceelen Zonwering biedt voor iedereen een passende oplossing. Wanneer u kiest voor rolgordijnen, kiest u ook voor een extra beetje sfeer in uw huis. Met de verschillende kleuren die beschikbaar zijn zit er altijd een tussen die bij u in de slaap- of woonkamer past. Zo kunt u kiezen voor een verduisterend rolgordijn in uw slaapkamer en een lichtdoorlatend rolgordijn in uw woonkamer. Stem de kleur af op uw huidige interieur en geniet van de luxe en comfort van een rolgordijn van Ceelen Zonwering.

Verduisterende gordijnen Alphen aan den Rijn

Markiezen Alphen aan den Rijn

De (houten of aluminium) jaloezieën van Ceelen voor binnen en buiten

Wanneer u last heeft van inschijnend zonlicht kan dit erg vervelend zijn. Wanneer u een kamer heeft met een raam op het zuiden dan betekent dit dat de zon de gehele middag naar binnen zal schijnen. Als oplossing kunt u kiezen voor houten of aluminium jaloezieën op maat, van Ceelen Zonwering. Deze jaloezieën worden buiten geïnstalleerd met grote precisie. En speciaal voor u worden ze altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect bij uw pand passen. Zo is uw pand een stuk comfortabeler om in te leven en ziet dit er ook nog eens fraai uit.

Schakel Ceelen Zonwering in voor uw pand/woning in Alphen aan den Rijn

Heeft u interesse in de service en producten van Ceelen Zonwering? Bel dan direct naar 06-18080238 of stuur een mail naar contact@ceelenzonwering.nl. Na het maken van uw afspraak zorgt Ceelen Zonwering voor het plaatsen van uw zonwering of raamdecoratie op maat bij uw pand in Alphen aan den Rijn.

Back To Top 06-18080238