skip to Main Content

Ontdek hoe verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen op maat uw kamer zullen verfraaien

U kunt verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen op maat kopen als u last heeft van zonlicht in uw kamer. Direct zonlicht in uw kamer kan naast de positieve kanten ook meerdere vervelende gevolgen hebben. Zo kan direct zonlicht tot gevolg hebben dat uw meubels verkleuren door langdurige blootstelling hieraan. Ook kan uw kamer behoorlijk opwarmen en kan u hinder ondervinden van weerkaatsend zonlicht op uw televisiescherm. Om dit allemaal te voorkomen kunt u kiezen voor verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen als oplossing. Ceelen Zonwering biedt voor iedereen een passende oplossing. Wanneer u kiest voor rolgordijnen, kiest u ook voor een extra beetje sfeer in uw huis. Met de verschillende kleuren die beschikbaar zijn zit er altijd een tussen die bij u in de slaap- of woonkamer past. Zo kunt u kiezen voor een verduisterend rolgordijn in uw slaapkamer en een lichtdoorlatend rolgordijn in uw woonkamer. Stem de kleur af op uw huidige interieur en geniet van de luxe en comfort van een rolgordijn van Ceelen Zonwering.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Waarom de rolgordijnen van Ceelen Zonwering de juiste zijn

Rick Ceelen zit al ruim 18 jaar in het vak van zonwering. Als geen ander weet hij de juiste materialen en benodigdheden te gebruiken om bij u rolgordijnen of andere typen zonwering te installeren. Vanaf zijn 16e werkt hij al met deze producten. U kunt er daarom zeker van zijn dat de rolgordijnen die Rick Ceelen aflevert altijd de juiste zijn voor u. Zeker als deze door hun betreffende kleur uw kamer verfraaien. Met de optie van ofwel verduisterende rolgordijnen ofwel lichtdoorlatende rolgordijnen heeft u altijd de juiste optie in huis. Rick Ceelen zorgt voor de perfect afwerking op maat. Door deze kwaliteit hoeft u in geen jaren nieuwe zonwering te kopen.

Kies voor de service van Ceelen Zonwering

Bij de jarenlange ervaring alleen houden de voordelen van Ceelen Zonwering als installateur niet op. Als u in zee gaat met Ceelen dan geniet u van meerdere aspecten van zijn goede service. Vele klanten gingen u voor en delen een positieve mening over de volgende kwaliteiten van Ceelen Zonwering:

  • Erg persoonsgerichte service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Producten worden snel geleverd
  • De kwaliteit is erg professioneel
  • Speciaal op uw wensen afgestemd

Maak een afspraak om verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen op maat te kopen

Twijfel niet langer en kies voor Ceelen Zonwering als installateur van uw verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen. Bel naar 06-18080238 of mail naar contact@ceelenzonwering.nl. Laat Ceelen Zonwering weten dat u graag verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen op maat wilt kopen en maak een afspraak zodat de installateurs langs kunnen komen.

Back To Top 06-18080238