skip to Main Content

Houten of aluminium jaloezieën op maat als oplossing tegen inschijnend zonlicht

Wanneer u last heeft van inschijnend zonlicht kan dit erg vervelend zijn. Wanneer u een kamer heeft met een raam op het zuiden dan betekent dit dat de zon de gehele middag naar binnen zal schijnen. Dit zorgt voor een opwarming van uw kamer en vooral tijdens warme zomerdagen kan dit een benauwd effect geven. Tevens kan het zonlicht mogelijk schade toebrengen aan uw meubilair omdat laatstgenoemde grote kans heeft om te verkleuren bij langdurige blootstelling aan het zonlicht. Of wanneer u televisie wilt kijken maar het zonlicht weerkaatst op het beeld, ook dat kan vervelend zijn. Als oplossing kunt u kiezen voor houten of aluminium jaloezieën op maat van Ceelen Zonwering. Deze jaloezieën worden buiten geïnstalleerd met grote precisie. En speciaal voor u worden ze altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect bij uw pand passen. Zo is uw pand een stuk comfortabeler om in te leven en ziet dit er ook nog eens fraai uit.

De kwaliteitsservice van Ceelen Zonwering

Rick Ceelen is het brein achter Ceelen Zonwering. Als 16-jarige jongen ging hij al aan de slag bij een bedrijf in de zonweringbranche. Hierdoor heeft hij al vele jaren ervaring opgedaan, in totaal ruim 18 jaar. In al deze jaren heeft Rick Ceelen veel geleerd over de mogelijke en benodigde materialen die gebruikt moeten worden bij installatie van bijvoorbeeld uw houten of aluminium jaloezieën of andere zonwering. Zo weet u altijd dat u een professionele installateur in huis hebt gehaald. Maar Ceelen Zonwering wordt niet alleen gewaardeerd vanwege zijn jarenlange ervaring. De klanten die u voorgingen zijn unaniem ook tevreden over de volgende aspecten van de service van Ceelen Zonwering:

  • Service die erg persoonlijk is
  • Korte lijnen zorgen voor korte wachttijden
  • Snel geleverde producten
  • Professionaliteit van de kwaliteit
  • Alles is speciaal voor u op maat gemaakt

Maak snel een afspraak om houten of aluminium jaloezieën op maat voor buiten te laten plaatsen

Bent u op zoek naar houten of aluminium jaloezieën op maat voor buiten? Zoek dan niet verder en neem contact op door te bellen naar 06-18080238 of te mailen naar contact@ceelenzonwering.nl.
Ceelen Zonwering installeert met groot plezier voor u op maat gemaakte aluminium of houten jaloezieën voor buiten. Laat weten dat u geïnteresseerd bent en er komt snel iemand bij u langs.

Back To Top 06-18080238