skip to Main Content

Laat elektrische rolluiken plaatsen als oplossing tegen ongewild zonlicht

Wanneer u last heeft van het felle zonlicht kunnen (elektrische) rolluiken van Ceelen Zonwering de perfecte oplossing zijn.

Zonlicht dat langdurig bij u naar binnen schijnt kan hinderlijk zijn. Het kan uw huis onaangenaam warm maken, zeker in de zomermaanden. Als u een raam op het zuiden heeft, dan betekent dit dat de zon de hele middag bij u naar binnen schijnt. Dit kan verkleuring van uw meubels veroorzaken, als deze direct in het zonlicht staan.

Rolluiken van Ceelen Zonwering zijn de oplossing voor de juiste prijs. Deze worden gemonteerd aan de buitenkant van uw ramen en zijn zowel handmatig als elektrisch te sluiten. Op ieder moment van de dag kunt u besluiten het zonlicht te weren uit uw kamer. Zo heeft u het inkomende licht onder controle en kunt u ervan genieten zonder dat u er last van heeft.

Wilt u graag meer informatie over een rolluik op maat? Neem dan snel contact met ons op.

Met mooie rolluiken plaatsen verfraait u uw pand voor een scherpe prijs

Naast het praktische nut van rolluiken hebben zij ook een grote invloed op het aanzien van uw huis. Met de juiste kleur en omvang kunnen rolluiken een huis verfraaien. Een bijkomend voordeel bij een eventuele verkoop van uw huis is de grotere aantrekkingskracht op kopers en stijgende waarde.

Ceelen Zonwering garandeert kwaliteit

Ceelen Zonwering is opgericht door Rick Ceelen. Met meer dan 18 jaar ervaring in de zonweringbranche staat hij garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en voor een uitstekende service. Wanneer u zaken doet Ceelen Zonwering kunt u er dus vanuit gaan dat u samenwerkt met een ervaren en zeer professionele vakman. Zo bent u zeker van de hoogste kwaliteit.

De voordelen van Ceelen Zonwering

Als u kiest voor Ceelen Zonwering bent u verzerkerd van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Altijd op maat gemaakt

Neem contact op met Ceelen Zonwering voor passende rolluiken

Heeft u interesse in een elektrisch rolluik voor uw pand? Neem dan telefonisch contact op via 06-18080238 of laat een mail achter op contact@ceelenzonwering.nl. Maak een afspraak met Ceelen Zonwering om uw (elektrische) rolluik te laten plaatsen voor scherpe prijzen!

Back To Top 06-18080238