skip to Main Content

Ceelen Zonwering voorziet u van een zonnescherm

Ceelen Zonwering is uw specialist op het gebied van een elektrisch of knikarm zonnescherm. Wanneer de zon naar binnen schijnt kan dit voor overlast zorgen. Zo kan deze bijvoorbeeld een groot gedeelte van de dag op uw bank schijnen waardoor deze kan verkleuren. Dat wilt u graag voorkomen. Tevens bestaat de kans dat u binnen hinder ondervindt van het zonlicht in uw ogen. Bij het lezen van een boek of het kijken naar de televisie is het vervelend als het zonlicht u verblindt of u een goed zicht ontneemt. Een elektrisch of knikarm zonnescherm biedt de oplossing.

Zonnescherm kopen

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een zonnescherm is zowel effectief als stijlvol

Met een elektrisch of knikarm zonnescherm van Ceelen Zonwering bent u altijd voorzien van een hippe zonwering. U kunt kiezen uit een grote collectie zonneschermen met verschillende designs. Zo kunt u altijd een ontwerp kiezen dat bij u en uw interieur past. Dit geeft een fijn gevoel omdat u om deze reden ook met gepaste trots buiten kan zitten. Heeft u familie of vrienden op bezoek op een mooie lente- of zomerdag? Dan kunt u gerust de stoelen en tafels buiten zetten: dankzij uw elektrische of knikarm zonnescherm kunt u genieten van een fijn gesprek zonder in het volle zonlicht te zitten. En het verfraait uw tuin ook nog eens.

Waarom Ceelen Zonwering de juiste keus is voor u

U vraagt zich misschien af waarom u juist bij Ceelen Zonwering moet zijn voor uw wens omtrent een elektrisch of knikarm zonnescherm. Daarom willen we u graag vertellen waarom u met een gerust hart met Rick Ceelen in zee kan gaan. Sinds zijn 16e levensjaar is hij al werkzaam in de branche van zonwering. Dat is tot op heden ongeveer 18 jaar. In al deze jaren heeft Rick Ceelen al talloze keren een elektrisch of knikarm zonnescherm geïnstalleerd bij klanten. En deze klanten spraken na afloop altijd met volle tevredenheid over hem en zijn service. Een aantal van de voordelen van de service van Rick Ceelen:

  • Zeer persoonlijke service
  • Korte wachttijden door de korte lijnen
  • De producten worden snel geleverd
  • Het resultaat is professioneel en kwalitatief
  • Er wordt altijd naar uw wensen geluisterd en gehandeld

Maak snel een afspraak om een knikarm of elektrisch zonnescherm van Ceelen Zonwering te kopen

Wilt u de zon uit uw huis houden en zelf bepalen wanneer dat gebeurt? Neem contact op met Rick Ceelen via 06-18080238 of stuur een email naar contact@ceelenzonwering.nl. Laat Ceelen Zonwering weten dat zij bij u mogen langskomen om een elektrisch of knikarm zonnescherm te installeren.

Back To Top 06-18080238