skip to Main Content

Verschillende soorten zonwering als optie tegen zonlicht

Heeft u in Ammerstol regelmatig hinder van zonlicht dat uw woning of kantoorpand binnen schijnt? Wellicht kunt u hierdoor uw werk of gewenste taken niet meer naar behoren uitvoeren. U kunt hierdoor bijvoorbeeld hinder ondervinden van een te warme kamer, of van zonlicht dat via uw computerscherm weerkaatst. Kies dan voor Ceelen Zonwering. Met het brede assortiment zonwering en raamdecoratie is er voor iedere situatie een oplossing. Kiest bijvoorbeeld voor markiezen of een knikarmscherm voor buiten? Of kiest u een rolgordijn of jaloezieën voor binnen? U hoeft zich geen zorgen te maken over de installatie: met ruim 18 jaar ervaring in deze branche weet Ceelen precies hoe dat aangepakt moet worden. Hiernaast biedt Ceelen ook:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Ceelen biedt zonwering voor binnen en buiten

Voor zowel binnen als buiten heeft Ceelen een oplossing. Zo kunt u buiten kiezen voor een zonnescherm, een knikarmscherm of een uitvalscherm. Maar ook voor markiezen of voor buitenjaloezieën. Wilt u de raamdecoratie binnen gemonteerd hebben? Kies dan voor duo-gordijnen, plissé-gordijnen of lamellen. Wat u ook kiest: Ceelen maakt het voor u op maat.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm: de oplossing voor uw tuin in Ammerstol

Een zonnescherm is een zinvolle toevoeging aan uw huis als u bijvoorbeeld niet van het felle zonlicht op uw huid houdt, maar wel graag buiten bent. Ook houdt het zonnescherm de benauwende warmte tegen, wat zorgt voor een aangename situatie. Handig voor uzelf, maar ook als u visite hebt.

Zonwering Knikarm Ammerstol

Rolluiken Ammerstol

Bij Ceelen kunt u alle soorten rolluiken kopen

Rolluikenaan uw woning of bedrijfspand in Ammerstol zijn de oplossing voor een overdaad aan zonlicht.? Ceelen Zonwering biedt u altijd de oplossing. Met de juiste keuze zonwering zorgt u er ook voor dat uw pand er een aantrekkelijker uitziet. Dat is natuurlijk gunstig voor een eventuele verkoop of verhuur van uw pand.

Rolgordijnen op maat: standaard bij Ceelen

Rolgordijnen zijn een wezenlijk onderdeel van het interieur van vele woningen Het is een effectief middel om het zonlicht tegen te houden. In veel slaapkamers wordt de verduisterende variant toegepast: deze houdt al het licht tegen en zorgt ervoor dat de kamer helemaal donker is. Voor een woonkamer of kantoor is een lichtdoorlatende optie een goede keuze. Deze laat namelijk nog genoeg licht door, maar weert het hinderlijke felle zonlicht.

Verduisterende gordijnen Ammerstol

Markiezen Ammerstol

Jaloezieën als zonwering voor uw huis in Ammerstol

Jaloezieën zijn bijzonder effectief en spelen een steeds belangrijker rol in het design van uw huis of kantoor. Zo kunt u bijvoorbeeld een unieke sfeer creëren door te kiezen voor buitenjaloezieën aan uw kantoorpand. Met houten jaloezieën geeft u het pand een landelijke uitstraling. Of gaat u liever voor een industrial look, in de vorm van aluminium jaloezieën? dat is in elk geval een zeer duurzame koop.

Plan snel een afspraak om zonwering te laten installeren in Ammerstol

Denkt u dat uw pand of woning zonwering of raamdecoratie nodig heeft? Twijfel dan niet en schakel Ceelen Zonwering in als installateur van uw duo-gordijnen, markiezen of knikarm zonneschermen. Bel 06-18080238 of mail contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering zal dan uw pand of woning in Ammerstol voorzien van (elektrische) raamdecoratie en/of zonwering op maat.

Back To Top 06-18080238