skip to Main Content

Ceelen Zonwering: uw zonwering specialist in Bodegraven

Wanneer u gebruik maakt van zonwering, heeft u een constructie die het licht van de zon weert. Natuurlijk is dit erg effectief. Want u ondervindt zo geen overlast meer van inschijnend zonlicht. U voorkomt hiermee ergernissen omtrent het verkleuren van uw meubels of het opwarmen van uw kamer. Tevens kan het voorkomen dat u televisie wilt kijken of een boek wilt lezen, en dat het zonlicht weerkaatst of precies in uw ogen schijnt. Zonwering is de oplossing. Ceelen Zonwering heeft ruim 18 jaar ervaring in het installeren en omgaan met raamdecoratie en zonwering. U kunt dus met een gerust hart uw opdracht omtrent zonwering toevertrouwen aan Ceelen. Maar dat is niet alles. Wanneer u kiest voor Ceelen, kiest u ook voor:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Realiseer zonwering voor binnen of buiten in uw pand in Bodegraven

Het is belangrijk om te weten dat zonwering en raamdecoratie voor zowel binnen als buiten erg effectief is. Maar sommige types zijn alleen geschikt voor de buitenkant van uw woning, waar andere weer op de binnenkant gericht zijn. Maak een goede keuze in het brede assortiment van Ceelen. Welk type zonwering of raamdecoratie u ook kiest: het zal zeker een eye-catcher zijn. Zorg er daarom voor dat u altijd achter uw eigen keuze kunt staan.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek hoe een (elektrisch) zonnescherm uw huis opfraait

Gaat u bijvoorbeeld voor een hip elektrisch zonnescherm? Met een bepaalde kleur kunt u de sfeer in uw tuin compleet veranderen. Kies bijvoorbeeld een geel doek voor een beachy look, of ga voor een maritieme omgeving door te kiezen voor een lichtblauw zonnescherm. Uiteraard kunt u ook gaan voor een handmatige variant. Wij staan in Bodegraven klaar om uw zonnescherm te installeren.

Zonwering, Rolluiken en Raamdecoratie Bodegraven

Rolluiken Bodegraven

Ga voor de rolluiken van Ceelen voor uw woning in Bodegraven

Rolluiken zijn er in verschillende soorten en maten. Hoewel de prioriteit van deze objecten is om het zonlicht tegen te houden, heeft een rolluik veel invloed op de kamer. Een wit rolluik maakt de kamer bijvoorbeeld optisch een stuk groter, waar een zwart of andere kleur rolluik net wat meer ambiance brengt.

Rolgordijnen: verduisterend of lichtdoorlatend?

Ceelen Zonwering biedt een ruim assortiment aangaande rolgordijnen. Zo kunt u kiezen uit verduisterende varianten, die perfect passen op een slaapkamer. Hiermee houdt u eventueel licht van buiten (denk aan lantaarnpalen, koplampen van auto’s of het zonlicht zelf) tegen. Gaat u liever voor een middenweg: Kies dan voor het lichtdoorlatende variant. Deze geeft het gewenste effect, een stukje privacy en toch nog een beetje licht. Ideaal voor in een woonkamer of keuken.

Verduisterende gordijnen Bodegraven

Markiezen Bodegraven

Jaloezieën als zonwering voor uw huis in Bodegraven

Jaloezieën zijn er voor binnen en voor buiten. De lamellen zijn in verschillende kleuren beschikbaar. U kunt ook kiezen uit de houten variant of de jaloezieën die gemaakt zijn van aluminium. Laatstgenoemde kan erg lang meegaan en is dus een duurzame koop.

Laat Ceelen Zonwering uw rolluiken of lamellen installeren in Bodegraven

Heeft u advies nodig over welke soort zonwering u nodig heeft? Of heeft u al besloten en wilt u graag een afspraak maken? Bel dan 06-18080238 of mail contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering zal met grote precisie uw zonnescherm dan wel rolluiken of rolgordijnen op maat plaatsen in uw pand in Bodegraven.

Back To Top 06-18080238