skip to Main Content

Zonwering voorkomt inschijnend zonlicht in uw pand in Dordrecht

Inschijnend zonlicht in uw kamer of pand in Dordrecht kan uitermate vervelend zijn. Zonwering voorkomt dit. Er zijn verschillende soorten zonwering en raamdecoratie verkrijgbaar bij Ceelen Zonwering. Maar elke variant dient hetzelfde uiteindelijke hoofddoel: het tegengaan van zonlicht in uw kamer. Inschijnend zonlicht kan nare gevolgen geven, zoals verkleuring van meubels, opwarming van uw kamer of het feit dat het zonlicht precies in uw ogen schijnt als u televisie wilt kijken of een boek wilt lezen. Ceelen Zonwering is uw ideale oplossing. En met de ruim 18 jaar ervaring die Ceelen heeft opgedaan in dit vak, kunt u met een gerust hart uw opdracht aan Ceelen toevertrouwen. Maar de ervaring is niet de enige factor die beslissend is in de keuze voor zonwering of raamdecoratie van Ceelen. Zo geniet u daarnaast ook:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Heeft u al elektrische zonwering voor binnen ofwel voor buiten?

Heeft u de wens om elektrische zonwering te laten installeren voor uw huis in Dordrecht? Dan is Ceelen Zonwering de ideale oplossing voor u. Voor zowel binnen als buiten zijn er varianten die helpen om het zonlicht tegen te houden. Met verschillende soorten zonwering komen ook verschillende stijlen. Voor elke situatie is weer een ander type passend. Denk goed na over welke sfeer u de kamer of het pand wilt laten uitstralen. U kunt ook kiezen om een beroep te doen op de ruim 18 jaar ervaring van Ceelen en hen u te laten adviseren.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm: de oplossing voor uw tuin in Dordrecht

Een zonnescherm zorgt ervoor dat u buiten kunt zitten zonder in het directe zonlicht te hoeven vertoeven. Het kan zijn dat u slecht tegen zonlicht kan of dat u het niet fijn vindt met al die warmte rechtstreeks op uw huid. Kies dan voor een zonnescherm van Ceelen Zonwering.

Zonwering Knikarm Dordrecht

Rolluiken Dordrecht

Elektrische rolluiken tegen scherpe prijzen kopen? Kies voor Ceelen Zonwering

Misschien ziet u ze wel eens en denkt u: dat wil ik ook. Ceelen Zonwering biedt u deze mogelijkheid. Naast dat de elektrische rolluiken bewezen effectief zijn tegen zonlicht, zijn deze ook een ontzettende eye-catcher aan uw pand. U kunt hiermee dus ook meteen een moderne of juist klassieke sfeer aan uw huis toevoegen. Heeft u verhuisplannen? Overweeg dan om rolluiken te laten installeren door Ceelen Zonwering.

Ga voor verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen

Bent u in Dordrecht toe aan nieuwe rolgordijnen? Kies dan voor Ceelen Zonwering. U kunt kiezen uit een breed assortiment, waaronder een verduisterende of lichtdoorlatende variant. Een rolgordijn dat verduistert is een ideale keuze voor uw slaapkamer. Hiermee houdt u al het licht buiten. Voor in de woonkamer kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lichtdoorlatend of wit rolgordijn. De kamer zal hierdoor optisch groter ogen.

Verduisterende gordijnen Dordrecht

Markiezen Dordrecht

Ga voor de houten of aluminium jaloezieën van Ceelen Zonwering

Denkt u dat er alleen maar jaloezieën zijn voor binnen in uw woning? Dan bent u abuis. Ceelen Zonwering biedt namelijk ook jaloezieën voor buiten. De lamellen van deze variant zijn doorgaans dikker van stuk, maar altijd gebouwd op elk weertype. Gaat u voor een houten variant voor extra sfeer binnen of buiten? Of kiest u voor een duurzaam model in de vorm van aluminium? Het maakt niet uit voor welke soort u gaat. Ceelen Zonwering zorgt ervoor dat de jaloezieën altijd perfect op maat worden gemaakt voor uw situatie.

Leg snel een afspraak vast voor (elektrische) zonwering in Dordrecht

Heeft u het idee dat uw pand of kamer wel zonwering kan gebruiken? Twijfel dan niet langer en neem contact op met Ceelen Zonwering als installateur van uw rolgordijnen, lamellen of knikarm zonnescherm. Bel 06-18080238 of mail contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering zal dan bij uw pand in Dordrecht langskomen om deze te voorzien van raamdecoratie dan wel rolluiken of een andere vorm van (elektrische) zonwering op maat.

Back To Top 06-18080238