skip to Main Content

Wat biedt de zonwering van Ceelen voor uw pand in Gouda?

Heeft u altijd al de wens gehad om zonwering zoals rolluiken, jaloezieën, rolgordijnen of zonneschermen te realiseren in of aan uw pand in Gouda? Zoals de naam doet vermoeden, weert zonwering de zon. Dit is vooral een ideale oplossing als u last heeft van zonlicht dat bij u in de kamer naar binnen schijnt. De kans op verkleuring van meubels, een veel te warme kamer of zonlicht dat precies in uw ogen schijnt als u op de bank zit, wordt hierdoor veel kleiner. Met de 18 jaar ervaring van Ceelen in de zonwering, weten zij dit als geen ander. Maar ervaring is niet de enige factor waardoor velen voor u de samenwerking aangingen met Ceelen Zonwering. Zo kozen zij ook voor Ceelen om de:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

De (elektrische) zonwering voor binnen en buiten

Tegenwoordig is de zonwering ook leverbaar met een elektrische motor. Dit kan u enorm schelen in spierkracht die u kwijt bent aan het uitdraaien van bijvoorbeeld een zonnescherm. Vooral laatstgenoemde kan nog best zwaar zijn om uit te draaien. Zeker als u minder mobiel bent of een jaartje ouder bent. Dan is het fijn dat u kunt vertrouwen op de elektrische hulp die eenvoudig te bedienen is via de afstandbediening die bijgeleverd wordt.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ceelen Zonwering installeert uw elektrische knikarm zonnescherm

De zonneschermen van Ceelen zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn ze een mooie toevoeging op de uitstraling van uw tuin en daarmee uw huis. Geeft u bijvoorbeeld de voorkeur aan een strandachtig thema in uw tuin, kies dan voor zonwering met een geel doek. Of ga door een blauw doek als u meer richting het maritieme wilt gaan. Het zijn echte eye-catchers, dus doe er uw voordeel mee. Welke kleur u ook kiest: u kunt er zeker van zijn dat u met een zonnescherm buiten kunt zitten zonder in de felle zon te moeten vertoeven.

Zonwering Knikarm Gouda

Rolluiken Gouda

Kies Ceelen Zonwering voor het vervullen van uw wens om rolluiken te kopen

Altijd al de wens gehad om rolluiken te installeren op uw pand in Gouda? De juiste kleur en vormgeving rolluiken geven de buitenkant van uw huis een nieuw uiterlijk. Ontdek het grote assortiment rolluiken van Ceelen Zonwering en beeld u in hoe deze zal staan op de ramen van uw huis. Houd hierbij ook alvast rekening met een eventuele volgende koper van uw huis. Wanneer u uw huis gaat verkopen, is de kans groot dat de waarde zal stijging bij gebruik van aantrekkelijke en professioneel geïnstalleerde rolluiken.

Rolgordijnen speciaal voor u op maat: standaard bij Ceelen

Er zijn verschillende soorten rolgordijnen, maar het grootste verschil zit hem in het volgende: zijn ze lichtdoorlatend of juist verduisterend? Het is zaak om hier van te voren goed over na te denken. Elke ruimte kan een ander soort rolgordijn nodig hebben. Zo kan een slaapkamer baat hebben bij een verduisterende variant, terwijl u juist wat meer licht toelaat in uw woonkamer. Bij Ceelen kunt u voor elk type terecht.

Verduisterende gordijnen Gouda

Markiezen Gouda

Ceelen Zonwering biedt jaloezieën voor binnen en buiten

Niet iedereen denkt bij jaloezieën automatisch aan een constructie voor buiten. Hoewel doorgaans de variant voor binnen populairder is, biedt Ceelen ook de mogelijkheid om de buitenkant van uw pand te verfraaien met jaloezieën. Uiteraard geldt voor binnen en buiten: het zonlicht wordt op een effectieve manier tegengehouden.

Plan snel een afspraak om zonwering te installeren in Gouda

Bent u overtuigd van de diensten van Ceelen Zonwering? Of wilt u graag meer advies of informatie over de verschillende producten? Bel vrijblijvend 06-18080238 of stuur een e-mail naar contact@ceelenzonwering.nl. Via deze wijze kunt u ook een afspraak maken om (elektrische) zonwering als lamellen en jaloezieën of een zonnescherm op maat door Ceelen Zonwering te laten plaatsen in uw pand of kamer in Gouda.

Back To Top 06-18080238