skip to Main Content

Oplossingen op maat tegen zonnestraling in uw pand.

Instraling in uw pand kan vervelende gevolgen hebben. Te fel en direct licht kan onprettig zijn en verhitting van een ruimte geeft al snel een benauwend gevoel. Ceelen Zonwering is de specialist in het leveren van oplossen van dit probleem. Ons brede assortiment en diverse uitvoeringen verzekeren u van een oplossing die perfect bij u past. Zonweringen, rolluiken, markiezen en jaloezieën kunnen wij leveren in diverse afmetingen en uitvoeringen.
Bovendien geniet u van de vele voordelen die wij met onze jarenlange ervaring kunnen bieden:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Het gemak van een elektrische zonwering voor binnen en buiten

Onze zonweringen zijn gemakkelijk te gebruiken. Wilt u echter nog meer gemak? Kies dan voor een elektrische uitvoering. Het activeren van een wering van Ceelen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De gewenste hoogte is dan makkelijk in te stellen met een druk op de knop. Bent u wat minder goed te been dan zou de elektrische uitvoering ook zeker geschikt zijn.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

De (elektrisch) zonneschermen van Ceelen voor uw tuin in Haastrecht

Comfortabel buiten zitten kan nog wel eens lastig zijn wanneer de temperaturen op uw terras blijven stijgen. Herkent u ook een tuin tafel waarop een eitje gebakken kan worden in het midden van de zomer? Dan is een zonnescherm sterk aan te raden. Bovendien weert het scherp en direct zonlicht terwijl het toch een lichte omgeving behoudt. Ceelen Zonwering biedt u zonneschermen die passen bij uw huis en tuin.

Zonwering Knikarm Haastrecht

Rolluiken Haastrecht

De waarde van rolluiken aan uw woning of kantoor in Haastrecht

Rolluiken plaatsen is een effectieve manier om de zon te weren uit uw pand. Het oog wilt echter ook wat en wij leveren deze rolluiken in diverse moderne uitvoeringen. Als bijkomend voordeel verliezen rolluiken weinig waarde over tijd en helpen ze met inbraakpreventie.

Rolgordijnen voor elke situatie

De rolgordijnen van Ceelen geven de afwerking aan uw huis of kantoor in Haastrecht die u zoekt. Het creëren van sfeer is makkelijk gedaan met onze rolluiken die leverbaar zijn in diverse afwerkingen materiaalsoorten. Bovendien hebben ze een functie voor de ruimte waarin ze worden geplaatst. Zo leveren wij rolluiken waarvan de lichtdoorlaatbaarheid kan worden gekozen. Wilt u een donkere ruimte creëren? Neem dan de Lichtwerende variant. Wilt u alleen inkijk verminderen? Dan bieden wij rolluiken waarvan we de lichtdoorlaatbaarheid nauwkeurig met u kunnen bepalen.

Verduisterende gordijnen Haastrecht

Markiezen Haastrecht

Een breed assortiment aan Jaloezieën voor uw huis in Haastrecht

Voor het creëren van sfeer zijn Jaloezieën bij uitstek geschikt. Ceelen levert Jaloezieën in diverse uitvoeringen en materialen. Kiest u voor een klassieke houten uitstraling? Of is heeft u liever het moderne gevoel dat aluminium creëert? Ceelen Zonwering heeft de Jaloezie die u zoekt.

Contacteer vrijblijvend Ceelen Zonwering

Uw woon- en werkgenot is onze zorg. Zonweringen, rolluiken, zonneschermen en jaloezieën op maat? Wij zijn uw specialist in Haastrecht en helpen u maar al te graag verder.
U kunt ons vrijblijvend contacteren via het volgende nummer: 06-18080238. Voor email contact kunt u uw vraag of aanvraag sturen naar:contact@ceelenzonwering.nl.
Graag komen we bij u langs voor een advies op maat en helpen u graag op weg!

Back To Top 06-18080238