skip to Main Content

Ceelen Zonwering in Houten, altijd een passende optie in (elektrische) zonwering

Heeft u het gevoel dat er iets mist in of aan uw pand of kamer in Houten: zonwering in de vorm van rolluiken, zonneschermen, jaloezieën of rolgordijnen kan de oplossing zijn. Misschien heeft u al wel een langere tijd overlast van het zonlicht dat bij u in de kamer naar binnen schijnt. Zonwering gaat dit tegen. Op een zo effectief mogelijke manier en nog stijlvol ook. Zo heeft u geen last meer van benauwende warmte in uw kamer of verkleuring van uw meubels door langdurig in uw kamer schijnend zonlicht. Ceelen Zonwering helpt u hiermee, en brengt ruim 18 jaar ervaring met zich mee. Zo kunt u zeker zijn dat uw opdracht in goede handen is. Maar dat is niet de enige factor die velen voor u deed beslissen voor Ceelen te kiezen. Zo geniet u bij Ceelen altijd van:

  • persoonlijke service
  • korte wachttijden
  • korte lijnen
  • snelle levering van producten
  • professionele montage
  • oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Ceelen installeert uw zonnescherm in Houten

Of u nu gaat voor een elektrisch of handmatig zonnescherm: Ceelen Zonwering biedt het allemaal. De keuze is aan u. Gaat u voor het gemak en kiest u voor de elektrische hulp die u eenvoudig kunt bedienen met een afstandsbediening? Of houdt u liever vast aan handmatige bediening? In beide gevallen zal het resultaat hetzelfde zijn: u kunt buiten vertoeven zonder last te hebben van direct fel zonlicht.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Rolluiken: niet alleen effectief maar ook hip

Rolluiken zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. De focus ligt vanzelfsprekend op het tegenhouden van het zonlicht. Daarvoor is elk rolluik van Ceelen als een ideale oplossing. Naast effectiviteit is een rolluik ook erg van invloed op de uitstraling van het huis. Omdat dit normaliter aan de buitenkant van een raam wordt gemonteerd, zal de kans groot zijn dat meerdere mensen er dagelijks naar kunnen kijken. Het is daarom zaak om een goede balans te vinden tussen de kleuren en vorm van het huis, en de grootte en het design van de te plaatsen rolluiken. Ceelen Zonwering adviseert u hierover graag.

Zonwering Knikarm Houten

Rolluiken Houten

Rolgordijnen: kies de juiste sfeer

Rolgordijnen bepalen voor een groot gedeelte de binnenkant van de ruimte. Zeker wanneer deze dicht zijn, kan er een groot verschil zitten in hoe de kamer eruit ziet. Is deze totaal donker, door gebruik van een verduisterend rolgordijn? Of laat deze nog een beetje licht door? Een wit rolgoldordijn zorgt over het algemeen voor een optisch ruimer ogende kamer.

Houd met jaloezieën de zon buiten

Jaloezieën zijn een van de meest sfeerbepalende types van raamdecoratie die u in huis kunt hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld met houten jaloezieën een landelijke uitstraling realiseren. Dit is passend bij bungalows of boerderijen. Met een aluminium model kiest u voor een erg duurzaam type zonwering waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Het is belangrijk dat u goed nadenkt over de uiteindelijke uitstraling van de zonwering op uw kamer.

Verduisterende gordijnen Houten

Benader Ceelen Zonwering voor uw opdracht in Houten

Met zijn jarenlange ervaring is Ceelen Zonwering een goede keuze voor zonwering in Houten. Wilt u een afspraak maken of advies inwinnen over een specifiek product? Bel naar 06-18080238 of stuur een e-mail naar contact@ceelenzonwering.nl. Dan komt Ceelen Zonwering graag langs om bij u in Houten een (elektrisch) zonnescherm of (houten) jaloezieën op maat te plaatsen.

Back To Top 06-18080238