skip to Main Content

Wat voegt zonwering van Ceelen toe aan uw pand in IJsselstein?

Zonwering (ook wel raamdecoratie genoemd) is een decoratieve manier om het zonlicht te weren, zodat dit niet constant bij uw pand in IJsselstein naar binnen schijnt. Het kan vervelend zijn als u de hele middag de zon op uw raam heeft staan. Hierdoor kan de temperatuur in uw woning of pand oplopen, of kunnen meubels verkleuren. Met zonwering van Ceelen is dit verleden tijd. Naast het grote aanbod – denk aan zonneschermen, rolluiken, rolgordijnen, jaloezieën, et cetera – is een voordeel van Ceelen dat hij ruim 18 jaar ervaring heeft in het vak. De installatie van uw zonwering is bij Ceelen dus in goede handen. Daarnaast biedt Ceelen nog een groot aantal andere voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Een (elektrisch) zonnescherm in IJsselstein nodig?

Wanneer u in de tuin wilt zitten, maar niet goed tegen zonlicht kunt, of niet van de warmte houdt, kan dat lastig zijn. De zonneschermen van Ceelen bieden de oplossing. Draai deze uit op het begin van de dag, zodat het zonlicht meteen wordt tegengehouden. Hierdoor heeft u minder last van warmte die onder het zonnescherm blijft hangen, simpelweg omdat deze er niet doorkomt. Ook wanneer u liever niet in het directe zonlicht zit kunt u dankzij uw nieuwe zonnescherm van Ceelen met veel plezier weer buiten vertoeven.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Verfraai uw huis in IJsselstein met rolluiken

Rolluiken zijn uiteraard niet enkel effectief. Zonder enige twijfel houden zij zonlicht tegen in de mate waarin u dat van ze verlangt. Maar daarbij zorgt het ook voor een bepaalde uitstraling van uw huis. Witte rolluiken geven uw huis bijvoorbeeld een moderne look, waarbij zwarte rolluiken een statige invloed kunnen hebben. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden, zeker met de lange termijn in gedachten. Gaat u later bijvoorbeeld verhuizen, dan kan de keuze voor de juiste rolluiken helpen de waarde van uw huis te verhogen.

Zonwering Knikarm IJsselstein

Rolluiken IJsselstein

Rolgordijnen op maat kopen voor uw ruimte in IJsselstein?

Rolgordijnen blijven voor iedereen vaak een must in huis: ze zijn effectief en zien er vaak goed uit. Het is belangrijk om bij de keuze voor een nieuwe variant te letten op de sfeer binnen de gehele kamer. Wanneer u gaat voor witte rolgordijnen zal uw kamer optisch ruimer lijken. Dat kunt u uitstekend combineren met frisse kleuren die terugkomen in uw meubilair. Gaat u voor zwarte rolgordijnen, dan kunt u overwegen om dit in een verduisterende uitvoering te kiezen.

Raamdecoratie in IJsselstein? Ga voor jaloezieën van Ceelen

Jaloezieën kunnen uw kamer of woning in IJsselstein enorm verfraaien. Bij de juiste keuze aan kleur en grootte, kunt u bijvoorbeeld een heel landelijk of statig uiterlijk creëren. Uiteraard zal de jaloezie doen wat u ervan verwacht: de zon tegenhouden. Kiest u de houten of aluminium variant? In beide gevallen zal Ceelen deze speciaal voor u op maat maken en leveren.

Verduisterende gordijnen IJsselstein

Maak een afspraak om in IJsselstein uw (elektrische) zonwering te realiseren

Heeft u interesse in de diensten van Ceelen Zonwering? Of bent u benieuwd naar advies over een specifiek product? Neem dan contact op via de telefoon op 06-18080238 of via de e-mail op contact@ceelenzonwering.nl. Maak een afspraak zodat Ceelen Zonwering bij u langs kan komen in IJsselstein om uw kamer of pand te voorzien van raamdecoratie of rolluiken.

Back To Top 06-18080238