skip to Main Content

Wooncomfort creëert u met Ceelen Zonwering

Een teveel aan zonlicht en warmte kan het woongenot snel aantasten bij u in huis of op kantoor. Kijk dan eens naar de zonweringen van Ceelen. Wij bieden functionele oplossingen die tegelijkertijd de uitstraling bezitten die u wilt. Het voorkomen van teveel licht en warmte en sfeer is uiteindelijk belangrijk voor het ultieme woongenot in uw huis of kantoor in Krimpen aan de Lek. Wij bieden een royaal assortiment van zonweringen zoals zonneschermen, markiezen, jaloezieën en rolgordijnen. Op onze vakmanschap en kennis kunt u bouwen voor een perfecte oplossing. Bovendien bent u bij ons gegarandeerd voorzien van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Bescheiden wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Alles wordt specifiek op uw wensen afgestemd

Ceelen Zonwering

Voordelen van elektrische zonwering

Comfort en gemak gaan vaak hand in hand. Met een elektrische variant op ons assortiment aan zonweringen ben u voorzien van het beste wat de techniek u kunt geven. Met behulp van een afstandbediening kunt u probleemloos uw zonwering activeren en bijstellen. Comfort wordt hierdoor al snel verbeterd. Voor mensen met fysieke ongemakken kan het woongenot echter spectaculair vergroten waardoor het toepassen hiervan zeer voor de hand ligt.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een zonnescherm waar u op kunt bouwen

Hoewel zonlicht natuurlijk een basisbehoefte is, ook in Krimpen aan de Lek, kan het ongemakkelijk worden wanneer uw terras meedogenloos opwarmt door de zon. Het kan al snel zijn dat tegels en tuinmeubelen zodanig verhitten dat ze niet meer gebruikt kunnen worden. Wilt u toch genieten van het buitenleven, maar toch koel blijven in de zomer? Dan is een Ceelen zonnescherm echt iets voor u. Ons assortiment met fraaie modellen geeft u een ruime keuze. Bovendien is een zonnescherm ook uit te rusten met een knikarm en met een afstandbediening. Bekijk snel ons assortiment of neem vrijblijvend contact met ons op.

Zonwering Knikarm Krimpen aan de lek

Rolluiken Krimpen aan de lek

Waarom rolluiken van Ceelen?

Rolluiken zijn de perfecte manier om directe zon in uw pand in Krimpen aan de Lek te verminderen. Het makkelijke systeem maakt het mogelijk om de rolluiken in te stellen op een perfecte hoogte dat voor een dagdeel of seizoen geldt. U voorkomt hiermee verhitting en overbelichting van een ruimte die uw wooncomfort drastisch kunnen verstoren. Een rolluik van Ceelen is een waardevolle toevoeging aan uw huis dat niet snel zijn waarde verliest. Een meerwaarde is dat deze luiken preventief werken tegen inbraak. Onze adviseurs u kunnen helpen met het vinden van een een stijl die bij u past!

Fraaie en functionele rolgordijnen

Rolgordijnen bestaan in vele soorten en maten: van lichtdoorlatend tot compleet verduisterend. Celeen Zonwering levert u rolgordijnen voor alle omstandigheden. Heeft u hinder van te veel lichtinval? Kies dan onze verduisterende gordijnen. Lichtvermindering is ook mogelijk en in leefruimten kan dit ook als wenselijk gezien worden wanneer de zomerzon naar binnen schijnt. Ons grote aanbod in afwerkingen en kleuren betekent dat er ook voor u een rolgordijn is!

Verduisterende gordijnen Krimpen aan de lek

Markiezen Krimpen aan de lek

Jaloezieën voor binnen en buiten

Jaloezieën worden doorgaans toegepast wanneer uitstraling net zo belangrijk is als het wegnemen van licht. We hebben een ruime keuze aan materialen en kleuren die zeer gericht bijdragen aan de uitstraling van uw woning of kantoor. Een moderne look bereikt u al snel met een aluminium jaloezie van Celeen. Hout kan toegepast worden voor een klassieke of landelijke uitstraling. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Celeen Zonwering levert u zonwering en raamdecoratie in Krimpen aan de Lek

Wenst u een deskundig advies en een uitgebreid aanbod zonwering en raamdecoratie voor uw pand in Krimpen aan de Lek? Dan vindt u de oplossing bij Celeen Zonwering. Neem snel en vrijblijvend contact met ons op via het volgende nummer: 06-18080238 of stuur een e-mail naar contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering geeft u altijd een goed en eerlijk advies op maat!

Back To Top 06-18080238