skip to Main Content

Maak gebruik van de expertise in zonwering en raamdecoratie van Ceelen Zonwering

Voor al uw advies over zonwering en raamdecoratie kunt u terecht bij Ceelen Zonwering in Krimpen aan den IJssel. Naast jarenlange ervaring beschikken wij over een breed assortiment zonweringen, zonneschermen, rolluiken, markiezen en jaloezieën. Geen probleem is ons te gek dus bel gerust naar ons telefoonnummer en maak direct een afspraak. Wij staan voor u klaar en u kunt van ons het volgende verwachten:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

De juiste zonwering zorgt voor een goed leefklimaat in huis en op kantoor

Warme zomers en stijgende temperaturen staan steeds meer in lijn der verwachting in Nederland. Bent u al voorbereid? Zo niet, laat u dan adviseren door Ceelen Zonwering in Krimpen aan den IJssel. Wij hebben een breed productassortiment die aansluit op uw specifieke behoeften. Wat dacht u van een modern zonnescherm voor uw terras? Of een Rolgordijn dat de huissfeer alleen maar tegemoet komt en tegelijkertijd inkijk vermindert? Wij helpen u met een oplossing op maat in Krimpen aan den IJssel.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een zonnescherm van Ceelen als effectief middel tegen instraling

Heeft uw terras behoefte aan verkoeling? Een zonnescherm kan uitkomst bieden. Wij bieden diverse zonneschermen aan die volledig aan uw wensen voldoet. Er zijn opties mogelijk om deze te voorzien van een knikarm of om deze op afstand te kunnen bedienen. Naar gelang uw behoefte leveren wij het zonnescherm dat bij u en uw pand past.

Zonwering Knikarm Krimpen aan den IJssel

Rolluiken Krimpen aan den IJssel

De voordelen van rolluiken van Ceelen Zonwering

Moderne rolluiken zijn een goede toevoeging aan uw huis of kantoor. Niet alleen nemen zij actief zon weg uit uw gebouw, ze bevorderen privacy en zijn nuttig voor inbraakpreventie. Rolluiken van Ceelen Zonwering zijn ook verkrijgbaar in een elektrische uitvoering waardoor het nog nooit zo gemakkelijk is geweest deze te activeren of in te stellen. Voor een advies op maat, neem dan direct contact met ons op!

Rolgordijnen van Ceelen helpen met sfeer

Van Ceelen verzorgt de sfeer in huis die u zoekt. Wij leveren namelijk een breed scala aan rolgordijnen in Krimpen aan den IJssel die verschillen in maat en afwerking.Naast het bevorderen van sfeer in huis of op kantoor kunnen deze rolgordijnen aangepast worden in lichtdoorlaatbaarheid. Zoekt u blinderende gordijnen voor uw slaapkamer? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Verduisterende gordijnen Krimpen aan den IJssel

Markiezen Krimpen aan den IJssel

Jaloezieën als optie voor zonwering en raamdecoratie

Jaloezieën zijn zeer geschikt voor zowel zonwering als raamdecoratie.
Ook voor raamdecoratie als jaloezieën kunt u aankloppen bij de expert in zonwering. Onze jaloezieën worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in diverse kleuren en materialen. Van hout tot aluminium, wij leveren sfeer in uw pand in Krimpen aan den IJssel. Ceelen Zonwering helpt u graag verder met uw specifieke wensen

Neem contact met ons op

Bent u in Krimpen aan den IJssel ook op zoek naar kwaliteits producten met betrekking tot zonwering en raamdecoratie? Van Ceelen helpt u verder. Voor persoonlijk advies en aanvragen kunt u ons altijd bereiken op: 06-18080238 Wij zijn ook bereikbaar op het volgende emailadres: contact@ceelenzonwering.nl. Wij komen dan graag bij u langs in Krimpen aan den IJssel voor uw zonwering op maat.

Back To Top 06-18080238