skip to Main Content

Zonwering van Ceelen: wat en waarom?

Heeft u in uw woning of pand in Lekkerkerk soms of vaak last van een overvloed aan zoninval? Ceelen Zonwering biedt u dan zonder twijfel uitkomst. Met ons uitgebreide assortiment bieden wij de meest passende oplossing voor elk probleem, want wij hebben zonweringsproducten voor zowel binnen als buiten uw woning. Denk daarbij aan onder andere markiezen, jaloezieën, rolgordijnen en knikarmschermen. Zowel de levering als de installatie kunt u gerust overlaten aan Ceelen Zonwering. Al vele jaren zijn wij een succesvolle partij in deze branche. Met de volgende facetten weten wij ons daarin te onderscheiden:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Elektrische zonwering voor binnen en buiten

Steeds meer mensen ontdekken dat elektrische zonwering het grootste comfort biedt. Zo rolt u zonder enige moeite de zonwering open of dicht. Dit is ook erg handig voor mensen die fysiek niet (meer) de grootste kracht hebben. Het handmatig uitdraaien van bijvoorbeeld een zonnescherm wordt hiermee bespaard.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm: de oplossing voor uw tuin in Lekkerkerk

Werkt of ontspant u graag in de tuin voor of achter uw woning in Lekkerkerk? Dan is het soms lastig als er geen strookje schaduw te bekennen is. Is een (elektrisch) zonnescherm daarom misschien iets voor u? Met zo’n zonnescherm kunt u op elk moment van de dag buiten zitten zonder daarbij te veel en te lang in de volle zon te hoeven zitten. Een goed functionerend zonnescherm van Ceelen Zonwering voorkomt bovendien dat felle zonnestralen direct in uw ogen schijnen, zelfs terwijl u binnen zit. Ten slotte kan een zonnescherm de uitstraling van uw tuin fors verbeteren.

Zonwering Knikarm Lekkerkerk

Rolluiken Lekkerkerk

Rolluiken, een waardevolle investering!

Als u invallend zonlicht in uw huis in Lekkerkerk wilt voorkomen, dan zijn rolluiken misschien wel de meest efficiënte optie. Alleszins worden licht en warmte van de zon hiermee uitstekend geblokkeerd. Daarmee wordt vooral in de zomermaanden het binnenklimaat heerlijk aangenaam gehouden. Bovendien voorziet u uw woning in Lekkerkerk van een moderne uitrusting. Een ander groot voordeel van rolluiken is dat u de aanschaf hiervan in feite kunt zien als investering. Dit is derhalve niet alleen een goed initiatief om het binnenklimaat van uw huis nu mee te veraangenamen, maar ook zullen rolluiken de waarde van uw huis verhogen. Hier gaat u in de toekomst dus zeker nog eens profijt van hebben.

Verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen

Bij rolgordijnen kunt u ruwweg kiezen uit twee varianten, namelijk lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen. Binnen deze hoofdsoorten zijn bij Ceelen Zonwering uiteraard vele uitvoeringen en typen te onderscheiden. Voor slaapkamers kiest men meestal voor een verduisterende soort. Het merendeel van de mensen prefereert immers in een donkere kamer te slapen. Voor bijvoorbeeld woonkamers en kantoren wordt vaker gekozen voor lichtdoorlatende rolgordijnen. Deze vertrekken hoeven namelijk niet per se totaal verduisterd te worden.

Verduisterende gordijnen Lekkerkerk

Markiezen Lekkerkerk

Jaloezieën voor binnen en buiten

Heeft u nog niets voor of achter de ramen van uw woning of pand in Lekkerkerk hangen? Wellicht zijn jaloezieën dan wel interessant voor u. Met jaloezieën kan de uitstraling van een gebouw al snel worden opgevrolijkt. Uiteraard is ook binnen de jaloezieën de nodige variatie te onderscheiden aan kleuren, materialen en groottes. Voor welke uitvoering u ook kiest, het wordt nauwkeurig op maat gemaakt door Ceelen Zonwering. Bij ons krijgt u met zekerheid precies hetgeen u wenst!

Benader Ceelen Zonwering voor uw opdracht in Lekkerkerk

Heeft u behoefte aan advies van Ceelen Zonwering, bijvoorbeeld over het soort zonwering of het type raamdecoratie dat het best past bij uw woning in of nabij Lekkerkerk? Of heeft u al een bepaald specifiek product op het oog en wenst u de volgende stap te zetten met het maken van een afspraak? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-18080238 of een e-mail te sturen naar contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering zal vervolgens u van goede adviezen voorzien en tenslotte op vakkundige wijze uw zonnescherm, rolluiken of rolgordijnen installeren in of aan uw pand in Lekkerkerk.

Back To Top 06-18080238