skip to Main Content

Altijd de juiste keuze zonwering met Ceelen Zonwering

Heeft u in Lopik last van inschijnend zonlicht, kies dan voor de zonwering of raamdecoratie van Ceelen Zonwering. Met zonwering houdt u zonlicht dat op irritante wijze naar binnen schijnt uit uw kamer of kantoor. Zo ondervindt u geen overlast van bijvoorbeeld een (te) warme kamer of verkleuring van uw meubels door toedoen van zonlicht. Kies uit zonwering voor binnen en buiten. Ga in uw kamer voor jaloezieën, rolluiken of lamellen. Of kies voor raamdecoratie voor buiten in de vorm van markiezen, knikarmschermen of buitenjaloezieën. Ceelen heeft al ruim 18 jaar ervaring in deze branche. U kunt daarom met een gerust hart uw opdracht overlaten aan Ceelen Zonwering. Naast ervaring en een breed assortiment biedt Ceelen u ook de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

De (elektrische) zonwering voor binnen en buiten

Vindt u het vervelend dat u uw huidige zonwering steeds met de hand moet bedienen? Of heeft u om een andere reden steeds minder kracht om dit nog te laten slagen? Dan kunt u kiezen voor de elektrische zonwering van Ceelen. Gemak dient de mens: met een simpele druk op de knop wordt de raamdecoratie in werking gesteld. En dat wanneer en hoe u wilt.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ga voor een Ceelen zonnescherm in Lopik: elektrisch of handmatig

Een zonnescherm heeft een grote impact op uw tuin in Lopik. Zo kunt u met de juiste kleurkeuze uw tuin een heel ander effect geven. Wilt u bijvoorbeeld strandachtige look creëren in uw tuin in Lopik? Kies dan voor een geel doek. Of ga voor de blauwe variant voor een meer maritieme uitstraling.

Zonwering Knikarm Lopik

Rolluiken Lopik

Rolluiken tegen scherpe prijzen kopen? Kies Ceelen Zonwering!

Ceelen levert de beste kwaliteit rolluiken tegen scherpe prijzen. Rolluiken zijn bewezen effectief tegen zonlicht dat uw kamer in Lopik binnen schijnt. Omdat deze aan de buitenkant worden geplaatst, is de kans op kiertjes waar licht doorheen kan kruipen erg klein. Tevens zijn ze een enorme blikvanger op uw huis of kantoorpand. Geef uw pand een moderne uitstraling en kies voor rolluiken van Ceelen Zonwering.

Ceelen is de specialist in rolgordijnen voor uw pand in Lopik

Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten en maten. Maar het grootste verschil tussen rolgordijnen is de mate waarin zij wel of niet licht doorlaten. In een slaapkamer is een verduisterend rolgordijn een uitstekende keuze. In een woonkamer of kantoorpand is de lichtdoorlatende variant een goede optie: hiermee houd u voldoende licht over om productief bezig te zijn, maar weert u het irritante felle zonlicht dat uw bezigheden kan hinderen.

Verduisterende gordijnen Lopik

Markiezen Lopik

Houd met jaloezieën de zon buiten

Jaloezieën zijn naast effectief ook erg sfeervol. Zo kunt u bijvoorbeeld een mooie landelijke sfeer creëren door te kiezen voor de houten jaloezieën van Ceelen. En deze zijn voor zowel binnen als buiten te verkrijgen. Deze variant zal een goede aanvulling zijn op gebouwen als boerderijen en landhuizen. Maar u kunt ook voor de industriële kant kiezen en daarmee ook direct voor de uiterst duurzame mogelijkheid gaan: jaloezieën van aluminium.

Maak een afspraak in Lopik voor uw zonwering of raamdecoratie

Is uw woning of kantoorpand in Lopik toe aan nieuwe raamdecoratie om de zon te weren tijdens uw bezigheden? Schakel dan specialist Ceelen Zonwering in. Bel naar 06-18080238 of mail naarcontact@ceelenzonwering.nl voor advies of een afspraak. Ceelen Zonwering komt met veel plezier en met veel vakkundigheid uw zonwering of raamdecoratie installeren in of aan uw pand of kantoor in Lopik.

Back To Top 06-18080238