skip to Main Content

Waarom kiezen voor zonwering van Ceelen?

Zonwering is erg belangrijk tegenwoordig, zeker met de hete zomers. U kunt namelijk op een effectieve doch decoratieve wijze het zonlicht weren uit uw kamer of woning in Maarssen. Met verschillende types zonwering, zoals zonneschermen, rolluiken, rolgordijnen of jaloezieën, zit er altijd wel een juiste oplossing voor u bij. Daarbij kunt u altijd vertrouwen op de inmiddels ruim 18 jaar tellende ervaring van Ceelen. U kunt hem dus zonder zorgen uw opdracht omtrent zonwering installeren toevertrouwen. Kiest u voor Ceelen Zonwering, dan profiteert u daarnaast ook nog van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Voor zowel binnen als buiten: (elektrische) zonwering

Vindt u het belangrijk dat het gebruiken van zonwering weinig tot geen moeite kost? Dan kunt u beslissen om te kiezen voor elektrische raamdecoratie. Dit zorgt ervoor dat u geen inspanning meer hoeft te leveren door bijvoorbeeld een zonnescherm met de hand uit te moeten draaien. In plaats daarvan zult u eenvoudig een uitgeklapt zonnescherm kunnen krijgen door op een knopje op de afstandsbediening te drukken. Handig voor als u minder mobiel of al een jaartje ouder bent.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een zonnescherm verfraait uw huis in Maarssen

De zonneschermen die Ceelen Zonwering in het assortiment heeft, zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. U kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een knikarm: een stevige constructie die het doek altijd goed zal dragen. De kleur van het doek kunt u ook zelf bepalen. Gaat u voor een blauw doek voor meer rust in de tuin? Of kiest u een geel doek om een strandlook te creëren? Waar u ook voor gaat: Ceelen Zonwering maakt het voor u op maat.

Zonwering Knikarm Maarssen

Rolluiken Maarssen

Rolluiken van Ceelen Zonwering: altijd een goede keuze

Rolluiken komen in verschillende soorten en maten. Als u veel last heeft van inschijnend zonlicht in uw woning in Maarssen, dan zijn rolluiken van Ceelen Zonwering een goed idee. Omdat deze aan de buitenzijde worden gemonteerd, wordt ervoor gezorgd dat deze over uw raam komen, waardoor er geen kiertjes ontstaan die nog zonlicht doorlaten. Daarnaast hebben rolluiken invloed op de uitstraling van uw huis. Hier kunt u rekening mee houden als u bijvoorbeeld nog in de planning hebt staan om te gaan verhuizen. Goed verzorgde rolluiken zorgen dan wellicht voor pluspunten.

Keuze uit zowel verduisterende als lichtdoorlatende rolgordijnen

Het effect van verduisterende rolgordijnen kan groter zijn dan u denkt. Voor een slaapkamer is het een goede investering: wanneer het donker is slaapt men over het algemeen beter. Maar wilt u bijvoorbeeld een rolgordijn in de woonkamer, dan kunt u wellicht beter kiezen voor een lichtdoorlatende. Als u dan ook nog een witte variant kiest, zorgt u er op twee manieren voor dat het zonlicht wordt geweerd, maar dat de kamer alsnog optisch erg ruim oogt.

Verduisterende gordijnen Maarssen

Markiezen Maarssen

Jaloezieën als zonwering voor uw woning in Maarssen

Jaloezieën zijn zowel effectief tegen het zonlicht als decoratief in of aan uw huis. Ceelen Zonwering biedt varianten voor binnen als wel voor buiten. In beide gevallen is dit type raamdecoratie een ware eyecatcher waardoor u goed moet bedenken welke uitstraling u wilt realiseren. Gaat u voor een landelijke sfeer, kies dan jaloezieën van hout. U kunt ook voor de extra duurzame variant gaan in de vorm van een aluminium uitvoering. Wat u ook kiest: Ceelen Zonwering levert kwaliteit op maat.

Laat Ceelen Zonwering raamdecoratie installeren bij uw pand in Maarssen

Bent u geïnteresseerd in een specifiek type (elektrische) zonwering voor binnen of buiten en wilt u hier meer over weten? Of wilt u een afspraak maken? In beide gevallen kunt u bellen naar 06-18080238 of een e-mail sturen naar contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering zal met grote vakkundigheid uw jaloezieën dan wel rolgordijnen of zonnescherm op maat plaatsen in uw kamer of pand in Maarssen.

Back To Top 06-18080238