skip to Main Content

Waarom Ceelen Zonwering kiezen voor uw pand in Mijdrecht?

Zonwering is de beste methode om het zonlicht te weren uit uw kamer of woning in Mijdrecht. Het kan vervelend zijn als de zon constant op uw raam staat te branden. Hierdoor kan de kamer bijvoorbeeld heel warm worden, of kan door langdurige blootstelling aan het zonlicht uw meubilair verkleuren. Ceelen heeft hier met hun zonwering het antwoord op. Verschillende soorten voor binnen en voor buiten maken dat er altijd een keuze voor u tussen zit. Naast het brede assortiment heeft Ceelen meer dan ruim 18 jaar ervaring in het vak. U kunt dus met een gerust hart de opdracht van zonwering installeren overdragen. Maar dit zijn niet de enige factoren waarom al velen voor u in (de omgeving van) Mijdrecht u voorgingen in de keuze voor Ceelen. Bij ons krijgt u namelijk ook:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ceelen Zonwering

Elektrische zonwering voor binnen of buiten

Zonwering is ontzettend handig en is voor alle doelgroepen beschikbaar. Het kan echter, door welke reden dan ook, zijn dat u minder kracht heeft om handmatig zonwering te openen of uit te rollen. In dat geval is het handig om te weten dat u kunt vertrouwen op de mogelijkheid van elektrische zonwering. Met een simpele druk op de bijgeleverde afstandsbediening zorgt u in een handomdraai voor de voor u perfecte stand van uw zonnescherm of jaloezieën.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Gebruik een zonnescherm tegen inschijnend zonlicht

Een zonnescherm is een enorme eye-catcher. Het is daarom belangrijk om te kiezen voor de juiste sfeer in uw tuin. Als u bijvoorbeeld kiest voor een zonnescherm met een geel doek, dan voegt u een strandachtige look toe aan uw buitenleven. Gaat u voor een rustigere sfeer, kies dan blauw of groen. Welke kleur u ook kiest: met het zonnescherm van Ceelen weet u zeker dat u weer kunt genieten van uw tuin zonder last te hebben van het directe felle zonlicht.

Zonwering Knikarm Mijdrecht

Rolluiken Mijdrecht

Bij Ceelen Zonwering kunt u rolluiken tegen scherpe prijzen kopen

Rolluiken zijn niet alleen effectief, maar ook ontzettend hip. Wist u dat u de uitstraling van uw huis drastisch kunt veranderen met behulp van rolluiken? Zorg bijvoorbeeld voor een meer moderne look van uw pand door voor witte rolluiken te kiezen. Ook een groot pluspunt: met zorgvuldig gekozen rolluiken is de kans groot dat de waarde van uw huis toeneemt bij een eventueel toekomstige verkoop.

Gaat u voor verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen?

De keuze bij Ceelen is reuze. Voor elke situatie biedt het assortiment een passende oplossing. Gaat u voor een verduisterend effect voor in uw slaapkamer? Hoe donkerder uw kamer, hoe beter u kunt slapen. Een ideale keuze dus. In uw woonkamer kunt u kiezen voor lichtdoorlatende rolgordijnen van Ceelen. Deze doen wat van hen gevraagd wordt (de zon weren), maar laten genoeg licht door om uw kamer ook overdag optisch groot te houden.

Verduisterende gordijnen Mijdrecht

Markiezen Mijdrecht

Jaloezieën: sfeervol en duurzaam

Jaloezieën zijn een belangrijk onderdeel in de vormgeving van uw huis. Vaak zijn dit in het oog springende objecten, en dienen ze naast hun doeltreffendheid ook een modieus doel. Kiest u voor de sfeervolle houten variant? Of gaat u voor de extra duurzame modellen van aluminium? De keuze is aan u. Welk type u ook kiest: bij Ceelen Zonwering wordt het voor u altijd op maat gemaakt.

Schakel Ceelen in voor zonwering voor uw woning in Mijdrecht

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Ceelen Zonwering? Of heeft u de wens om een specifiek product te laten plaatsen? Bel dan naar 06-18080238 of stuur een e-mail naar contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering komt met veel plezier langs in Mijdrecht om voor u jaloezieën ofwel rolgordijnen en een zonnescherm of andere (elektrische) zonwering te plaatsen.

Back To Top 06-18080238