skip to Main Content

Ontdek wat zonwering doet voor uw woning in Montfoort

Zonwering is de ideale oplossing tegen het zonlicht dat uw kamer in Montfoort in schijnt. Verschillende soorten als jaloezieën, rolgordijnen en zonneschermen hebben allemaal hun eigen vormgeving, stijl en methode. Maar allen dienen zij hetzelfde doel: zorgen dat u geen last meer heeft van de zon. U kunt op verschillende manieren last hebben van het zonlicht: zowel het opwarmen van uw kamer als het verkleuren van uw meubels zijn geen prettige gevolgen. Ceelen Zonwering biedt de oplossing. Met hun ruim 18 jaar ervaring kunt u er van op aan dat de opdracht professioneel wordt uitgevoerd. Daarnaast profiteert u van de volgende voordelen bij het aangaan van een samenwerking met Ceelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ceelen Zonwering

Ontdek hoe zonwering uw pand verfraait

Zonwering is al lang niet meer alleen effectief. Natuurlijk blijft het altijd haar doel dienen, maar gaandeweg is ook het effect op de uitstraling van het pand steeds meer van invloed op de keuze voor welk type zonwering men gaat. Alle types zonwering hebben namelijk een verschillende vormgeving. Van jaloezieën tot lamellen en van markiezen tot knikarmschermen: het brengt een bepaalde sfeer. Kies de juiste (elektrische) zonwering en geniet van zowel de doeltreffendheid als van het design.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm: de oplossing voor uw tuin in Montfoort

Met behulp van een zonnescherm kunt u te allen tijde buiten zitten zonder last te hebben van de zon. Het kan zijn dat u het vervelend vindt om in het felle directe zonlicht te zitten. Wellicht verbrandt u snel of houdt u simpelweg niet van de hitte die daardoor ontstaat. Ceelen Zonwering biedt de oplossing. Uw terras wordt weer om van te genieten dankzij de (elektrische) zonneschermen van Ceelen.

Zonwering Knikarm Montfoort

Rolluiken Montfoort

Laat Ceelen uw wens omtrent rolluiken vervullen

Komt u soms langs huizen met mooie rolluiken en denkt u: dat wil ik ook? Twijfel niet langer en schakel Ceelen Zonwering in. Rolluiken hebben, naast dat zij uiteraard de zon uit uw kamer weren, een vormgevende functie. Dat wil zeggen dat gebruik van bepaalde kleur of type rolluiken uw huis een andere uitstraling kan geven. Handig als u eventueel plannen heeft om uw huis te verkopen of verhuren.

Een breed assortiment rolgordijnen?

Rolgordijnen van verschillende soorten en maten: Ceelen Zonwering heeft ze allemaal. Gaat u voor een lichtdoorlatende of een verduisterende? Beide types hebben enorme invloed op uw kamer. Voor een slaapkamer is een verduisterende variant aan te raden. Weet u nog niet welke soort u wilt? Ceelen Zonwering voorziet u graag van advies.

Verduisterende gordijnen Montfoort

Markiezen Montfoort

Jaloezieën

Voor zowel binnen als voor buiten heeft Ceelen Zonwering de perfecte jaloezieën. Gemaakt van verschillende materialen, zoals hout en aluminium, hebben jaloezieën een grote impact op uw kamer of pand. Voor iedereen heeft Ceelen wat wils: gaat u voor extra sfeer of een gegarandeerde duurzaamheid? De keuze is aan u. Maar wat u ook kiest: Ceelen maakt het voor u op maat.

Schakel Ceelen in voor zonwering voor uw woning in Montfoort

Is uw interesse in zonwering voor uw pand in Montfoort gewekt? Bel dan naar 06-18080238 of stuur een e-mail naar contact@ceelenzonwering.nl. Zo kunnen we u adviseren of alvast een afspraak inplannen om onze zonwering of raamdecoratie te komen installeren bij u in Montfoort.

Back To Top 06-18080238