skip to Main Content

Altijd een passende oplossing qua raamdecoratie met Ceelen Zonwering

Raamdecoratie oftewel zonwering biedt een oplossing tegen zonlicht dat uw kamer in Nieuwegein in schijnt. Verschillende soorten hebben verschillende ontwerpen: van een markies tot een uitvalscherm en van lamellen tot een rolgordijn. Wat u ook kiest: u profiteert van de service van ruim 18 jaar ervaring van Ceelen. Naast een breed assortiment aan types zonwering, ondervindt u ook de volgende voordelen bij een samenwerking met ons:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ceelen Zonwering

Zonwering voor binnen of buiten in uw pand in Nieuwegein

Zonwering is er voor zowel binnen als buiten. Vaak wordt een type of binnen of buiten gebruikt. Maar sommige soorten zijn zelfs in beide gevallen te gebruiken. Omdat u dagelijks van binnen in uw huis naar buiten kijkt, en aannemelijk ook andersom, is het belangrijk dat u zich goed realiseert welke invloed zonwering op uw huis heeft. Het zijn vaak grote eyecatchers, waardoor deze een bepaalde sfeer uitstralen

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ga voor een Ceelen zonnescherm in Montfoort: elektrisch of handmatig

Zonneschermen zijn ideaal voor als u graag buiten wilt zitten, maar niet houdt van het directe felle zonlicht op uw huid. Uw terras blijft beschermd van de zonnestralen wanneer u dat wilt en u zorgt er ook nog eens voor dat uw tuin er leuker uitziet. Tegenwoordig is merendeel van de geïnstalleerde zonweringen elektrisch. Ideaal als u minder kracht heeft om deze handmatig uit te draaien, of al een jaartje ouder bent.

Zonwering Knikarm Nieuwegein

Rolluiken Nieuwegein

Laat Ceelen elektrische rolluiken plaatsen tegen scherpe prijzen

Ondervindt u veel hinder van zonlicht in uw woning in Nieuwegein? Dan zijn de rolluiken van Ceelen Zonwering een goed idee. Deze worden worden altijd aan de buitenzijde van uw woning gemonteerd. Dit zorgt ervoor dat deze over uw raam heen bevestigd worden, waardoor er geen kiertje ontstaan waar het licht doorheen valt.

Ceelen is de specialist in rolgordijnen voor uw pand in Nieuwegein?

Rolgordijnen zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Elk type past weer bij een andere situatie. Heeft u bijvoorbeeld de behoefte om uw slaapkamer flink donker te maken? Laat Ceelen een verduisterend rolgordijn installeren. Of kies juist voor de lichtdoorlatende variant in uw woonkamer. Hiermee bereikt u uw gewenste doel om het zonlicht te weren, maar levert u niet in in de optische grootte van uw kamer.

Verduisterende gordijnen Nieuwegein

Markiezen Nieuwegein

Jaloezieën als zonwering voor uw huis in Nieuwegein

U kunt met behulp van jaloezieën van Ceelen Zonwering uw kamer in Nieuwegein behoorlijk verfraaien. De juiste keuze qua kleur en grootte kan bijvoorbeeld een hele landelijke of juist industriële sfeer creëren. Welk type u ook kiest: de jaloezieën van Ceelen worden voor u op maat gemaakt en dienen altijd het doel waarvoor u ze koopt: de zon weren uit uw kamer in Nieuwegein.

Maak een afspraak in Nieuwegein voor uw zonwering of raamdecoratie

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van alle soorten raamdecoratie als markiezen, uitvalschermen, lamellen, plissé-gordijnen of andere typen? Ceelen Zonwering staat voor u klaar. Bel naar 06-18080238 of mail naar contact@ceelenzonwering.nl voor gedegen advies of het plannen van een afspraak. Ceelen Zonwering komt dan met veel plezier langs om uw nieuwe zonwering professioneel en snel te installeren aan uw woning in Nieuwegein.

Back To Top 06-18080238