skip to Main Content

Zonwering van Ceelen: wat en waarom?

Ondervindt u in uw woning of pand in Ouderkerk aan den IJssel wel eens hinder van een overschot aan inval van zonlicht? Het nader bestuderen van het aanbod van Ceelen Zonwering kan dan het begin van de oplossing betekenen. Met onze uitgebalanceerde collectie weten wij op vele manieren het woonklimaat te veraangenamen. Dit geldt voor zowel binnen als buiten uw woning. Voorbeelden van producten zijn rolluiken, markiezen, jaloezieën, rolgordijnen en knikarmschermen. Kiest u voor Ceelen Zonwering, dan heeft u desgewenst in één klap de levering én de installatie geregeld. Met ons vakmanschap en onze jarenlange ervaring is dit voor u een veilige optie. Met de volgende aspecten weten wij ons bovendien te onderscheiden:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Elektrische zonwering voor binnen en buiten

Gaat u graag voor gemak en comfort? Dan is een elektrische zonwering misschien wel echt iets voor u. Dit is ook voor mensen die fysiek niet (meer) de benodigde krachten hebben zeer praktisch. De moeite van het handmatig uitdraaien van bijvoorbeeld een zonnescherm kan hiermee worden bespaard. Voor zowel binnens- als buitenshuis zijn er mogelijkheden tot het aanbrengen van elektrische zonwering.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een zonnescherm: de oplossing voor uw tuin in Ouderkerk aan den IJssel

Houdt u ervan in de tuin of op het terras te werken? Of zit u regelmatig ter ontspanning in uw tuin, voor of achter uw woning in Ouderkerk aan den IJssel? Het kan dan zomaar gebeuren dat er op bepaalde momenten van de dag nauwelijks een schaduwplekje te vinden is. Een (elektrisch) zonnescherm is dan misschien wel iets voor u. Een zonnescherm zorgt er eenvoudig voor dat u op ieder moment van de dag buiten kunt zitten. U hoeft zich dan niet meer geremd te voelen omdat u wellicht te veel en te lang in de zon vertoeft. Een effectief zonnescherm van Ceelen Zonwering voorkomt daarbij dat felle zonnestralen rechtstreeks in uw gezicht schijnen, zelfs terwijl u binnen zit. Tenslotte kunt u met een zonnescherm de uitstraling van uw tuin én uw woning naar eigen smaak verfraaien.

Zonwering Knikarm Ouderkerk aan den IJssel

Ouderkerk aan den IJssel

Rolluiken, een waardevolle investering!

Felle zonnestralen die uw woning binnenkomen en het u daarmee onmogelijk maken behoorlijk te functioneren. Daar zit niemand op te wachten. Heeft u hier regelmatig last van binnen in uw woning in Ouderkerk aan den IJssel? Dan is het raadzaam om te overwegen rolluiken te laten installeren aan uw woning. Licht en warmte van de zon worden hiermee vakkundig geblokkeerd. Vooral in de warme zomermaanden zorgt u er hiermee voor dat uw woning een aangename plek blijft om te vertoeven. Bovendien zou u uw woning in Ouderkerk aan den IJssel voorzien van een moderne uitstraling. Dit komt uiteindelijk ook de waarde van uw huis ten goede. Met andere woorden: het aanschaffen van rolluiken mag in feite gezien worden als investering die zich later op z’n minst gedeeltelijk zal terugverdienen.

Verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen

Rolgordijnen laten zich in wezen opsplitsen in twee soorten: de lichtdoorlatende en de verduisterende rolgordijnen. Laatstgenoemde worden meestal gebruikt in keukens, woonkamers en kantoren. Hier hoeft het invallende zonlicht immers niet noodzakelijkerwijs volledig geblokkeerd te worden. Alleen felle zonnestralen worden tegengehouden; ondertussen kunt u met voldoende licht uw handelingen blijven uitvoeren. Voor slaapkamers worden daarentegen veelal verduisterende rolgordijnen gebruikt. Dit vanwege het feit dat de meeste mensen prefereren in een geheel donkere kamer te slapen. Alleszins zijn er binnen deze twee hoofdsoorten bij Ceelen Zonwering vele maten, typen, uitvoeringen en kleuren te onderscheiden. Ongetwijfeld zit er ook iets naar uw smaak tussen!

Verduisterende gordijnen Ouderkerk aan den IJssel

Markiezen Ouderkerk aan den IJssel

Jaloezieën voor binnen en buiten

Zijn er nog ramen in uw woning of pand in Ouderkerk aan den IJssel waarvoor (of -achter) nog niets hangt? Jaloezieën zijn dan misschien een interessante optie voor u. De uitstraling van een gebouw wordt met jaloezieën al snel opgefleurd. Ook binnen de jaloezieën bestaat bij Ceelen Zonwering weer de nodige variatie aan kleuren, materialen en groottes. Voor welke variant u ook zou kiezen, wij fabriceren het met de grootste zorgvuldigheid voor u op maat.

Benader Ceelen Zonwering voor uw opdracht in Ouderkerk aan den IJssel

Heeft u vragen naar aanleiding van bovenstaande informatie? Of wilt u graag deskundig advies, bijvoorbeeld over welk type zonwering het best bij uw woning in Ouderkerk aan den IJssel past? U bent altijd welkom contact op te nemen. Bel 06-18080238 of stuur een e-mail naar contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering voorziet u altijd van goed en eerlijk advies Daarna is de installatie van uw zonwering of raamdecoratie aan uw woning of pand in Ouderkerk aan den IJssel ook in goede handen!

Back To Top 06-18080238