skip to Main Content

Goed wooncomfort begint bij kwaliteitszonwering van Ceelen Zonwering

Iedereen houdt wel van zon. Maar een teveel aan zonlicht in huis is onprettig voor het wooncomfort. Fel licht en oncontroleerbare temperatuurstijgingen in huis kunnen het gevolg zijn van een slechte of ontbrekende zonwering. Ceelen Zonwering levert de oplossing voor u een passende oplossing. Zonneschermen, rolluiken, markiezen en jaloezieën behoren tot ons brede assortiment. Bovendien zijn deze verkrijgbaar in een groot scala aan afwerkingen en materialen dat bij u en uw huis in Oudewater past. Onze jarenlange ervaring en klantgerichte aanpak verzekerd u bovendien van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Voordelen van elektrische zonwering

Hoewel onze zonweringen makkelijk zijn in gebruik, kan een elektrische aansturing extra wooncomfort bieden waar u mogelijk naar op zoek bent. Met een druk op de afstandsbediening versteld u gemakkelijk de wering in en kunt u deze heel eenvoudig en naar omstandigheden aanpassen. Bent u minder goed te been? Dan is deze oplossing bij uitstek geschikt om groot comfort te realiseren.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Beschermd terras met een (elektrisch) zonnescherm van Ceelen

Hoe zorg je dat je terras leefbaar blijft in de zomer? Zonnestraling veroorzaakt in de zomer al snel een onaangenaam klimaat, mede door stralingswarmte die uw terras genadeloos opwarmt. Direct zonlicht is bovendien schadelijk voor de huid en u wilt dit kunnen beperken. Wilt u toch genieten van het buitenleven? Dan staan wij voor u klaar met een zonnescherm op maat. Onze zonneschermen zijn niet alleen functioneel maar ook nog eens erg mooi. De aanblik van uw huis is tenslotte ook erg belangrijk!

Zonwering Knikarm Oudewater

Rolluiken Oudewater

Waarde van rolluiken aan uw woning of kantoor in Oudewater

Rolluiken kunnen uitkomst bieden bij een teveel aan zonnestraling in uw huis of kantoor. Makkelijk in gebruik en mooi voor het oog. Dat zijn de de Rolluiken van Ceelen Zonwering. Als bijkomend voordeel van deze oplossing is dat ze lang hun waarde behouden zelfs na verkoop van uw huis. Daarnaast is het ook een effectieve manier om de kans op een inbraak te verminderen.

Rolgordijnen in uw huis in oudewater? Alleen van Ceelen!

Rolgordijnen creëren sfeer, zijn makkelijk in de bediening en zijn effectief om de zon buiten te houden. Bovendien helpen ze de inkijk in uw woon- of slaapkamer te verminderen. Ceelen rolgordijnen komen in verschillende maten en kleuren. Kijkt u eens naar ons brede assortiment!

Verduisterende gordijnen Oudewater

Markiezen Oudewater

Een breed assortiment aan Jaloezieën voor uw huis in Oudewater

Jaloezieën zijn echte sfeermakers en bovendien effectief om de juiste lichtinval te bereiken. Verschillende materialen en afwerkingen zijn bij ons mogelijk die passen bij de inrichting van uw huis of kantoorgebouw. Van hout tot aluminium, bij ons is het allemaal mogelijk.

Contacteer vrijblijvend Ceelen Zonwering

Voor de oplossing op maat in Oudewater bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag verder via het volgende telefoonnummer: 06-18080238. Voor email contact kunt u uw vraag of aanvraag sturen naar:contact@ceelenzonwering.nl.
We helpen u graag in uw zoektocht naar zonwering of raamdecoratie van kwaliteit!

Back To Top 06-18080238