skip to Main Content

Ceelen biedt u zonwering voor elke situatie

Het is vervelend als u hinder ondervindt van zonlicht dat continu uw kamer of kantoorpand in Polsbroek binnen schijnt. Het kan u onthouden van het uitvoeren van taken die u op de planning had staan: wellicht kunt u niet goed naar uw computer kijken door het weerkaatsen van het zonlicht. Of mogelijkerwijs loopt door het zonlicht de temperatuur in uw kamer of kantoor steeds verder op, waardoor u zich maar moeilijk kunt concentreren. Daarvoor heeft Ceelen Zonwering u een breed assortiment raamdecoratie. Voor iedere situatie is er een oplossing. Kiest u voor rolluiken of duo-gordijnen in huis? Of prefereert u buiten markiezen of knikarmschermen? Wat u ook kiest: met de 18 jaar ervaring va Ceelen weet u zeker dat het vakkundig wordt geïnstalleerd. Maar de ervaring en het assortiment zijn niet de enige factoren die klanten deed overhalen om met Ceelen in zee te gaan. Zo krijgt u bij Ceelen ook nog:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Heeft u al elektrische zonwering voor binnen of buiten?

Elektrische zonwering is de toekomst. Waar vroeger iedereen handmatig zijn of haar zonnescherm uitdraaide of luxaflex dicht draaide, gebeurt dat tegenwoordig steeds meer elektrisch. Uiteraard gaat Ceelen mee in deze verandering. Want het wordt u een stuk makkelijker gemaakt: met slechts een druk op de knop van de afstandsbediening wordt het gewenste resultaat bereikt.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ontdek hoe een (elektrisch) zonnescherm uw huis verfraait

Een zonnescherm voegt ontzettend veel toe aan uw huis in Polsbroek. Naast dat deze uiterst effectief is en ervoor zorgt dat u weer met plezier buiten kunt vertoeven, geeft een zonnescherm ook een speciale sfeer aan uw tuin en woning. Kies de juiste kleur die het beste past bij de uitstraling van uw tuin voor een optimaal effect.

Zonwering Knikarm Polsbroek

Rolluiken Polsbroek

Rolluiken: effectief en modern

Rolluiken worden aan de buitenkant van uw raam bevestigd. Hiermee vallen ze over het raam heen en is de kans op kiertjes waar het zonlicht nog doorheen komt minimaal. Dit maakt ze uiterst effectief om in te zetten tegen het zonlicht in uw kamer of kantoor in Polsbroek.

Invloed van rolgordijnen op maat in uw woning in Barendrecht

Gaat u voor lichtdoorlatende of verduisterende rolgordijnen? Beide hebben een speciaal effect op uw kamer of kantoor. Verduisterende rolgordijnen zijn aan te raden in een slaapkamer. Rolgordijnen die lichtdoorlatend zijn, zullen een perfecte aanvulling zijn op uw inventaris in uw kantoor of woonkamer in Polsbroek. U houdt hiermee het felle zonlicht tegen, maar houdt genoeg licht over om nog productief te kunnen zijn.

Verduisterende gordijnen Polsbroek

Markiezen Polsbroek

Houten of aluminium jaloezieën van Ceelen voor binnen en buiten

Heeft u al eens nagedacht over de effecten van jaloezieën aan de buitenkant van uw huis of kantoorpand in Polsbroek? Ceelen Zonwering biedt deze mogelijkheid. Uw pand zal gegarandeerd vele ogen naar zich toe trekken, omdat het een uiterst opvallende en zeer effectieve keuze is.

Doe een beroep op de vakkundigheid van Ceelen Zonwering

Bent u overtuigd en wilt u Ceelen Zonwering inschakelen om in of op uw pand of huis in Polsbroek zonwering of raamdecoratie te laten installeren? Neem dan contact op door te bellen via 06-18080238 of te mailen naarcontact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering komt dan met veel plezier langs om bij u in Polsbroek uw zonwering of raamdecoratie op maat te installeren.

Back To Top 06-18080238