skip to Main Content

Ervaar in Rotterdam de voordelen van samenwerken met Ceelen Zonwering

Zonwering wordt gebruikt om de zon uit uw huis te weren. Het zonlicht kan een bijzonder vervelend effect op uw kamer hebben. Zo kan het binnen heel warm worden, of kan uw meubilair verkleuren bij te veel langdurige blootstelling aan het zonlicht. Gelukkig biedt de zonwering van Ceelen Zonwering oplossing. En met de ruim 18 jaar ervaring van Ceelen, kunt u met een gerust hart uw opdracht toevertrouwen aan de installateur die uw zonwering komt installeren. Maar ervaring is niet het enige punt dat vele mensen heeft overgehaald om in zee te gaan met Ceelen Zonwering. Zo ondervindt u daarnaast ook de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ceelen Zonwering

Ceelen biedt u in Rotterdam zonwering voor binnen en buiten

Voor zowel binnen als voor buiten heeft Ceelen een breed assortiment aan zonwering en raamdecoratie. Gaat u binnen bijvoorbeeld voor een jaloezie, een rolgordijn of lamellen? Of wilt u liever buiten rolluiken, markiezen of een zonnescherm laten installeren? Ceelen Zonwering helpt u deze wens te realiseren en uw overlast van zonlicht te reduceren.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm met of zonder knikarm kopen?

Een zonnescherm is een ideale oplossing als u graag buiten wilt vertoeven, maar u niet houdt van het directe zonlicht of de hitte van de zon. Als u kiest voor een elektrisch, knikarm of uitval zonnescherm, dan bent u altijd verzekerd van een trendy zonwering. Het assortiment van Ceelen Zonwering biedt voor ieder wat wils.

Zonwering Knikarm Rotterdam

Rolluiken Rotterdam

Ga voor de rolluiken van Ceelen voor uw woning in Rotterdam

De focus van rolluiken ligt uiteraard op waar zij voor gemaakt zijn: het tegenhouden van het zonlicht. Zo heeft u in uw kamer geen last van een oplopende temperatuur of zonlicht dat precies in uw ogen schijnt. Naast de effectiviteit ervan, is een rolluik ook erg bepalend bij de uitstraling van uw huis. Zo kunt u uw woning of pand een moderne look geven wanneer u kiest voor witte en steriele rolluiken. Bij de juiste keuze heeft u hier op lange termijn ook zeker profijt van: mocht u gaan besluiten uw huis te verkopen of te verhuren, dan kan de waarde van uw huis toenemen als deze een mooie nieuwe uitstraling heeft gekregen door de rolluiken.

De invloed van rolgordijnen op maat op uw woning in Rotterdam

Er zijn vele typen rolgordijnen. Het verschil zit hem vaak in of deze lichtdoorlatend zijn of juist verduisterend. Elk van deze types heeft een ander doel. En een ander resultaat. Zo kunt u het beste gebruik maken van een verduisterende variant in uw slaapkamer. Een donkere kamer werkt immers beter om in te slapen. Als u gaat voor rolgordijnen in uw woonkamer, kunt u kiezen voor lichtdoorlatende witte rolgordijnen. Op deze manier houdt u effectief het zonlicht tegen, maar blijft de woonkamer optisch groot.

Verduisterende gordijnen Rotterdam

Markiezen Rotterdam

Houd met jaloezieën de zon buiten uw kamer in Rotterdam

Met jaloezieën bepaalt u de sfeer in uw huis. Wilt u bijvoorbeeld een landelijke uitstraling realiseren? Dan kunt u kiezen voor de houten variant van Ceelen Zonwering. Gaat u voor een meer industriële look? Dan zijn de aluminium zonweringen wellicht beter passend voor u. Met laatstgenoemde neemt u ook een uiterst duurzaam type raamdecoratie in huis. Wat u ook kiest: Ceelen Zonwering maakt het voor u op maat.

Schakel Ceelen in voor zonwering voor uw woning in Rotterdam

Wilt u graag een afspraak met Ceelen Zonwering plannen omtrent installatie van uw zonwering of raamdecoratie? Bel dan 06-18080238 of mail contact@ceelenzonwering.nl. Wij komen bij u op locatie om professioneel en snel uw zonwering of raamdecoratie op maat plaatsen in Rotterdam.

Back To Top 06-18080238