skip to Main Content

Zonwering van Ceelen: wat en waarom?

Zonwering weert, zoals de naam doet vermoeden, het zonlicht uit uw kamer in Schoonhoven. Met verschillende types zonwering heeft u ook verschillende stijlen raamdecoratie in huis. Zo biedt Ceelen een breed assortiment: van markiezen tot knikarmschermen en van jaloezie tot plissé-gordijn. Voor iedereen is er iets passends te vinden. En met de ruim 18 jaar ervaring van Ceelen weet u ook zeker dat het op gebied van installatie wel snor zit. Naast het brede assortiment en de jarenlange ervaring, is er nog een aantal andere voordelen die u geniet bij het inschakelen van Ceelen Zonwering voor uw raamdecoratie:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ceelen Zonwering

Heeft u al elektrische zonwering voor binnen ofwel voor buiten?

Zonwering is tegenwoordig ook elektrisch verkrijgbaar. Ideaal als u om wat voor reden dan ook minder kracht heeft om handmatig deze zonwering uit te draaien, of al een jaartje ouder bent. Ceelen biedt u in Schoonhoven het gemak van elektrische zonwering. Met simpelweg slechts een druk op de knop van de afstandsbediening treedt het mechanisme al in werking. Zo kunt u zonder veel moeite en met veel plezier genieten van uw zonnescherm, rolluik of ander type zonwering.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm voor een ideale buitensituatie

De zomer is de periode van de zon en daarmee voor vele mensen bij uitstek de beste periode om buiten te gaan zitten. Maar het kan zijn dat u liever niet in het directe zonlicht zit. Wellicht kunt u niet goed tegen UV-licht of houdt u niet van de warmte die het veroorzaakt. Wat uw reden ook is: met een zonnescherm van Ceelen Zonwering hoeft u hier niet meer aan te denken. Met een hip en trendy zonnescherm in Schoonhoven zorgt u binnen een korte tijd voor een terras waar het aangenaam is en waar u goed kunt vertoeven zonder last te hebben van hitte of direct zonlicht.

Zonwering Knikarm Schoonhoven

Rolluiken Schoonhoven

Ontdek het brede assortiment rolluiken van Ceelen Zonwering

Een rolluik is een stevige constructie die normaal opgerold in het frame zit, maar desgewenst naar beneden kan worden uitgerold. Veelvuldig wordt dit elektrisch gedaan, zodat u van binnenuit met een speels gemak het rolluik aan de buitenzijde kan bedienen. Zo stopt u de overlast van het naar binnen schijnende zonlicht in uw kamer in Schoonhoven. Maar ook op de buitenkant van uw pand heeft een rolluik veel invloed: deze geeft namelijk een bepaalde uitstraling aan uw huis. Het is zaak om de juiste balans te vinden tussen de grootte en kleur van uw huis en die van de rolluiken. Ceelen Zonwering helpt u hier graag mee door u te adviseren.

Kies de juiste rolgordijnen bij Ceelen Zonwering

Het verschil tussen soorten rolgordijnen is behoorlijk groot: zo is het ene type lichtdoorlatend en werkt het andere juist verduisterend. Laatstgenoemde is een degelijke keuze in bijvoorbeeld een ruimte als een slaapkamer. Hier het fijn als het extra donker is. Maar in een woonkamer is een wit rolgordijn dat lichtdoorlatend is weer een van de betere opties. Op deze manier houdt u de woonkamer in Schoonhoven optisch ruim, maar weert u toch het zonlicht.

Verduisterende gordijnen Schoonhoven

Markiezen Schoonhoven

Gaat u voor de houten of aluminium jaloezieën van Ceelen Zonwering?

Jaloezieën zijn erg bepalend voor de sfeer in of buiten uw huis. Ceelen beschikt over zowel jaloezieën voor binnen als voor buiten. Verkiest u bijvoorbeeld een landelijke sfeer boven de huidige sfeer van uw huis, overweeg dan om houten buitenjaloezieën te laten installeren. Gaat u meer voor de industriële sfeer, dan zijn de jaloezieën van aluminium wellicht iets voor u. Welk type u ook kiest: Ceelen Zonwering maakt het voor u op maat.

Schakel Ceelen in voor zonwering voor uw woning in Schoonhoven

Wilt u in Schoonhoven een afspraak maken of advies inwinnen over een bepaald soort zonwering in het brede assortiment van Ceelen Zonwering? Neem dan contact op door te bellen naar 06-18080238 of te mailen naar contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering komt met veel plezier langs bij uw pand in Schoonhoven om deze van effectieve en stijlvolle zonwering en raamdecoratie te voorzien.

Back To Top 06-18080238