skip to Main Content

Ook in Stolwijk schijnt de zon! Wilt u deze weren uit uw woning?

Wilt u af van direct zonlicht in uw kantoor of woning? Dan bieden wij van Ceelen Zonwering de perfecte oplossing. Zowel voor binnen als voor buiten bieden wij mogelijkheden om de zon buiten te houden. Benauwdheid in een kleine ruimte en het felle zonlicht in uw ogen behoren tot de verleden tijd met de zonwering van Ceelen. De oplossingen die wij bieden zijn onder andere rolluiken, plissé-gordijnen, jaloezieën voor binnen en buiten, markiezen, knikarmschermen en nog veel meer. Met de ruime ervaring van Ceelen geniet u bovendien van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Waarom (elektrische) zonwering voor binnen en buiten?

Het activeren van uw zonwering is nog nooit zo gemakkelijk geweest met de techniek van Ceelen Zonwering. Met behulp van een elektrische aansturing kunt u binnen een handomdraai de zonwering tot de gewenste hoogte verstellen. Dit kan extra voordelig zijn mocht u minder goed te been zijn of moeite hebben met handmatige systemen.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm voor u. De oplossing voor uw tuin in Stolwijk

Wilt u comfortabel buiten zitten op uw terras? Dan biedt Ceelen Zonwering een zonnescherm op maat dat direct zonlicht vermindert en de bijkomende warmte voorkomt.
De temperatuur op een terras kan namelijk behoorlijk oplopen in de loop van een dag. Een zonnescherm kan dit voorkomen zodat u ook in midden zomer kunt genieten van uw tuin. Een elektrische variant maakt het nog eenvoudiger om snel en gemakkelijk uw terras te koelen.

Zonwering Knikarm Stolwijk

Rolluiken Stolwijk

Kwaliteit rolluiken tegen een scherpe prijs? Ceelen Zonwering heeft het voor u!

Naast een zeer aantrekkelijke prijs, zijn rolluiken een gewenste toevoeging aan uw huis dat zijn waarde niet snel verliest. Ze ogen hip, zijn functioneel en gaan lang mee. Een verzorgd uiterlijk van uw pand geeft bovendien extra levensplezier door een mooie uitstraling.

Rolgordijnen en hun functie voor uw woning in Stolwijk

Rolgordijnen komen in verschillende vormen en maten. Daarmee beïnvloeden ze de sfeer in uw ruimte enorm. Naast het creëren van sfeer kan het type rolgordijn de lichtintensiteit in uw ruimte beïnvloeden. Neem voor de slaapkamer bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn van Ceelen. Een goede optie voor de woonkamer zou een variant zijn die inkijk vermindert en tegelijkertijd genoeg licht doorlaat voor een prettige leefomgeving. Ceelen Zonwering biedt u al deze mogelijkheden.

Verduisterende gordijnen Stolwijk

Markiezen Stolwijk

Ceelen levert jaloezieën die de zon weren uit uw woning

Moderne jaloezieën zijn trendy en functioneel. De diverse smaken kunnen de stijl creëren waar u naar op zoek bent. Wilt u een landelijke sfeer? Neem dan bijvoorbeeld houten jaloezieën van Ceelen. Een industriële of stedelijke stijl creëer je al snel met behulp van onze speciale aluminium jaloezieën. Bovendien zijn deze ook nog eens ontzettend duurzaam.

Contacteer nu uw specialist in zonwering en raamdecoratie in Stolwijk!

In Stolwijk helpen we u maar al te graag met een zonwering of raamdecoratie op maat. Oriënteer naar de mogelijkheden door vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Wij zijn telefonisch te bereiken op het volgende nummer: 06-18080238. Verder kunt u ook mailen naar:contact@ceelenzonwering.nl.
Wij komen graag een kijkje bij u nemen bij uw woning of kantoor in Stolwijk om u de oplossing te geven waar u naar op zoek bent!

Back To Top 06-18080238