skip to Main Content

Ceelen Zonwering biedt zonwering voor elke situatie

Zonwering is de ideale oplossing tegen een overdaad aan zonlicht in uw kamer in Utrecht. In de zomerperiode komt de zon weer vaker tevoorschijn. Dit kan tot fijne situaties leiden, maar ook vervelende gevolgen hebben. Zo kan uw kamer flink warm worden en bij langdurige blootstelling aan zonlicht kan uw meubilair zelfs beginnen te verkleuren. Dit is tegen te gaan door te kiezen voor zonwering van Ceelen Zonwering. Zij hebben een breed assortiment: van markiezen tot knikarmschermen en van duo-gordijnen tot rolluiken. Voor iedere situatie heeft Ceelen een passende oplossing. Daarbij komt dat Ceelen ruim 18 jaar ervaring heeft in deze branche. U kunt het installeren van uw zonwering dus met een gerust hart overlaten aan Ceelen. Maar dat is niet het enige. Wanneer u kiest voor samenwerking met Ceelen, kiest u ook voor:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ceelen Zonwering

Realiseer zonwering voor binnen of buiten in uw pand in Utrecht

Ceelen kan zonwering en raamdecoratie verzorgen voor zowel binnen als buiten. Heeft u een voorkeur voor een van deze twee? Kijk dan eens in het brede assortiment van Ceelen. Ongetwijfeld zit er een type zonwering tussen waar uw oog op valt. Als u er niet uitkomt, maar wel graag zonwering wilt realiseren, dan adviseert Ceelen Zonwering u graag.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Ceelen installeert uw zonnescherm in Utrecht

Zit u graag buiten, maar liever niet in de hitte of het directe felle zonlicht? Denk dan eens aan een zonnescherm van Ceelen Zonwering. Met de juiste kleur zonnescherm kiest u niet alleen voor een nieuwe uitstraling van uw tuin, maar ook voor een ideale oplossing tegen zonlicht. Zo zorgt u ervoor dat u geen last meer heeft van de hitte of het directe zonlicht, waardoor u weer lekker kunt vertoeven in uw tuin.

Zonwering Knikarm Utrecht

Rolluiken Utrecht

Laat Ceelen elektrische rolluiken plaatsen tegen scherpe prijzen

Rolluiken zijn uitermate effectief tegen het zonlicht dat bij u in de kamer in Utrecht naar binnen schijnt. Omdat de rolluiken aan de buitenkant van het raam worden bevestigd, wordt er gezorgd dat deze er overheen valt. Hierdoor is de kans op kieren, waar het zonlicht alsnog tussendoor kan glippen, zeer gering. Daarnaast voegt u met de keuze voor bepaalde rolluiken voor een bepaalde uitstraling van uw huis. Mocht u hierover twijfelen, dan kunt u Ceelen Zonwering hier altijd voor bereiken.

Kies Ceelen voor het vervullen van uw wens om rolgordijnen te kopen

Rolgordijnen zijn beschikbaar in verschillende maten, soorten en kleuren. Het is belangrijk om goed na te denken of u wilt gaan voor een verduisterende variant, of dat u liever een lichtdoorlatend type wilt laten installeren. Door gebruik te maken van laatstgenoemde, behoudt u het effect van het weren van zonlicht, maar laat u tevens ook de betreffende kamer optisch groot ogen. Wat u ook kiest: er is een passende oplossing voor u te vinden in het brede assortiment van Ceelen Zonwering.

Verduisterende gordijnen Utrecht

Markiezen Utrecht

Houd de zon buiten met jaloezieën van Ceelen

De jaloezieën van Ceelen zijn er voor zowel binnen als buiten. Niet iedereen heeft jaloezieën aan de buitenkant van hun pand of woning. Wanneer u hiervoor kiest, weet u in ieder geval dat het opvalt. Met een goede vormgeving hiervan kan dit een positief effect hebben op het huis. Zowel de sfeer die het pand ademt, als de mogelijke stijging van waarde bij een eventuele latere verkoop. Ook de zeer duurzame aluminium jaloezieën zijn hiervoor een goede keuze.

Plan snel een afspraak om zonwering te installeren in Utrecht

Heeft u interesse in een of meerdere type(s) zonwering of raamdecoratie van Ceelen Zonwering? Laat dit dan weten door te bellen naar 06-18080238 of te mailen naar contact@ceelenzonwering.nl. Maak een afspraak zodat de installateur van Ceelen uw zonwering kan komen plaatsen in of aan uw pand in Utrecht.

Back To Top 06-18080238