skip to Main Content

Ceelen Zonwering is een betrouwbare partner in zonwering voor uw pand in Vianen

Wanneer de zon schijnt, is de kans aanwezig dat deze bij uw kamer naar binnen schijnt. Dit kunt u voorkomen door gebruik te maken van zonwering of raamdecoratie. Voor verschillende situaties zijn er verschillende soorten zonwering beschikbaar. Het brede assortiment van Ceelen Zonwering biedt voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen voor producten van markiezen tot plissé-gordijnen en van uitvalschermen tot lamellen. De klanten die u voorgingen ondervonden de voordelen van het brede assortiment al: zij vonden steevast iets dat precies aansloot bij hun wensen. Daarnaast ervaarden zij de ruim 18 jaar ervaring van Ceelen in de branche van zonwering. Maar dat is niet het enige. Als u kiest voor Ceelen voor uw nieuwe zonwering, dan kunt u ook vertrouwen op de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ceelen Zonwering

Elektrische zonwering voor zowel binnen als buiten

Ceelen biedt u zowel zonwering voor buiten als voor binnen in uw kamer in Vianen. De keuze is aan u. Wilt u de buitenkant van uw huis meteen een nieuwe uitstraling meegeven? Dan is een markies, zonnescherm of een buitenjaloezie wellicht wat voor u. Of creëert u liever een andere sfeer in huis? Kies dan bijvoorbeeld voor een rolgordijn of een van de jaloezieën. Wat u ook kiest: Ceelen Zonwering maakt het precies op maat en altijd zoals u het wilt. Zo weet u zeker dat u tevreden bent met het resultaat dat u in huis haalt.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm: de oplossing voor uw tuin in Vianen

Hoewel het voor de meeste mensen fijn is om in de zomer buiten te zitten, heeft niet iedereen de voorkeur om dit ook in het directe felle zonlicht te doen. In dat geval biedt een (elektrisch) zonnescherm soelaas. Hiermee houdt u de warmte en het directe zonlicht tegen en kunt u er aangenaam vertoeven gedurende de hele dag. U hoeft ook geen gevaar te lopen om te verbranden, omdat u niet direct wordt blootgesteld aan het UV-licht van de zon.

Zonwering Knikarm Vianen

Rolluiken Vianen

Ga voor de rolluiken van Ceelen voor uw woning in Vianen

Ondervindt u veel hinder van zonlicht dat bij uw kamer in Vianen naar binnen schijnt? Neem dan passende maatregelen, bijvoorbeeld in de vorm van rolluiken van Ceelen Zonwering. Deze worden aan de buitenkant gemonteerd, waardoor deze over het raam vallen. Hierdoor wordt de kans op lichtdoorlatende kiertjes gering. Let er wel op dat rolluiken een toonaangevende rol spelen in het uiterlijk van uw pand. Het is dus verstandig om een goede balans te vinden tussen de huidige uitstraling van uw huis en het formaat en de kleur van de toekomstige rolluiken.

Rolgordijnen: verduisterend of lichtdoorlatend?

Verschillende rolgordijnen hebben verschillende effecten. Natuurlijk is hun grootste doel om het zonlicht te weren uit uw kamer in Vianen. Bij een verduisterend rolgordijn is dit extra het geval. Dit is een vaak gekozen optie voor in een slaapkamer. In een woonkamer of eetkamer wordt over het algemeen gekozen voor een lichtdoorlatende variant. Deze zorgt ervoor dat het felle zonlicht wordt tegengehouden, maar dat er nog wel wat licht naar binnen kan komen. Hierdoor oogt in deze ruimte de kamer groter.

Verduisterende gordijnen Vianen

Markiezen Vianen

Jaloezieën op maat: Ceelen Zonwering heeft het in huis

Jaloezieën zijn sfeerbepalende types raamdecoratie. Kiest u bijvoorbeeld voor een landelijke uitstraling met houten jaloezieën? Dit past erg goed bij gebouwen als bungalows of boerderijen. Kiest u voor een aluminium model, dan heeft u een erg duurzaam type zonwering in huis waar u jarenlang van kunt genieten. Welke keuze u ook maakt: Ceelen Zonwering maakt uw zonwering altijd op maat.

Maak een afspraak in Vianen voor uw zonwering of raamdecoratie

Denkt u dat uw woning of kantoor zonwering kan gebruiken? Twijfel niet langer en schakel Ceelen Zonwering in als installateur van uw rolgordijnen, lamellen of knikarm zonnescherm. Bel 06-18080238 of mail contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering zal dan uw woning of kantoor in Vianen bezoeken en hier uw (elektrische) zonwering op maat te plaatsen.

Back To Top 06-18080238