skip to Main Content

Zonwering van Ceelen: wat en waarom?

Zonwering is de ideale opponent van zonlicht. Ondervindt u in huis of op kantoor in Waddinxveen last van zonlicht dat uw kamer binnen schijnt, dan vindt u in Ceelen Zonwering de ideale oplossing. Het brede assortiment van Ceelen biedt namelijk voor iedere situatie een gepaste oplossing. Van markiezen tot knikarmschermen en van jaloezieën tot rolgordijnen. Voor zowel binnen en buiten is er een oplossing. Over het installeren hiervan hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken: Ceelen beschikt over ruim 18 jaar ervaring in deze branche en weet dus van het reilen en zeilen omtrent zonwering. Maar dit zijn niet de enige pluspunten van Ceelen Zonwering. Wanneer u kiest voor een samenwerking met Ceelen, dan geniet u daarnaast ook van de volgende voordelen:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden door korte lijnen
  • Snel geleverde producten
  • Professionele kwaliteit
  • Maatwerk afgestemd op uw wensen

Ceelen Zonwering

Heeft u al elektrische zonwering voor binnen ofwel voor buiten?

Elektrische zonwering is helemaal hip tegenwoordig. En ook ideaal voor mensen die minder kracht hebben voor het uitdraaien van bijvoorbeeld een zonnescherm, door welke reden dan ook. Met groot gemak kunt u met een simpele druk op de knop zorgen dat de betreffende soort zonwering dicht- of uitrolt. Zo kunt u tijdens dit proces ook nog eens andere dingen doen.

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm: de oplossing voor uw tuin in Waddinxveen

Met een zonnescherm kunt u buiten zitten terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over de warmte van de zon of het zonlicht dat direct op uw huid schijnt. Zo kunt u ook als u liever niet in de felle zon zit, buiten zitten in de lente en zomer. Maar ook heeft een zonnescherm een positief effect op uw tuin. Wanneer u kiest voor een bijpassende kleur doek, kunt u uw tuin in Waddinxveen een bepaald thema geven. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor de kleur geel als u een strandlook prefereert, en kiezen voor blauw of groen als u voor de wat rustigere uitstraling kiest.

Zonwering Knikarm Waddinxveen

Rolluiken Waddinxveen

Rolluiken tegen scherpe prijzen kopen? Kies Ceelen Zonwering!

Uiteraard ligt bij rolluiken het focuspunt op zijn effectiviteit: het tegenhouden van het zonlicht. Maar daar is niet alles mee gedaan. Door rolluiken te laten installeren aan uw huis in Waddinxveen, geeft u ook meteen een hele nieuwe uitstraling aan uw huis. Zo kunt u bijvoorbeeld met witte rolluiken een moderne tint geven aan uw pand. En dat kan zowel gunstig zijn voor u als voor uw portemonnee. Als u zorgt voor een goede balans tussen de huidige uitstraling van uw huis en die van de nieuwe rolluiken, kan dat invloed hebben op de waarde van uw huis bij een eventuele verkoop later.

Verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Rolgordijnen hebben veel invloed op uw kamer in Waddinxveen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen. Elk van deze types heeft een bepaalde functie. Zo kunt u in een slaapkamer bijvoorbeeld perfect kiezen voor een verduisterende variant. Deze zorgt ervoor dat de kamer totaal donker is, waardoor u beter kunt slapen. Als u een rolgordijn zoekt voor uw kantoor of woonkamer, dan kunt u ook kiezen voor een lichtdoorlatende variant. Deze houdt het felle zonlicht tegen, maar laat nog wel genoeg licht door. Zo ondervindt u tijdens uw dagelijkse bezigheden geen hinder van zon die bijvoorbeeld in uw ogen schijnt terwijl u aan het werk bent of een boek aan het lezen bent.

Verduisterende gordijnen Waddinxveen

Markiezen Waddinxveen

Ceelen biedt jaloezieën voor binnen en buiten

Jaloezieën kunnen uw woning of kantoor in Waddinxveen ontzettend opfleuren. Met de juiste kleur en grootte, kunt u een bepaalde sfeer neerzetten. Ga bijvoorbeeld voor een landelijke sfeer door de houten jaloezieën te kiezen, of juist voor een industriële en statige sfeer met de aluminium variant. Wat u ook kiest: Ceelen maakt het voor u op maat. Zo weet u altijd zeker dat u krijgt wat u graag wilt.

Benader Ceelen Zonwering voor uw opdracht in Waddinxveen

Heeft u advies nodig over welk type zonwering of raamdecoratie u nodig heeft? Of heeft u er al een op het oog en wilt u graag een afspraak maken? Bel dan 06-18080238 of mail contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering zal vakkundig uw zonnescherm dan wel rolluiken of rolgordijnen op maat installeren in of aan uw pand in Waddinxveen.

Back To Top 06-18080238