skip to Main Content

Zonwering van Ceelen: wat en waarom?

Ondervindt u in uw huis of pand in Woerden overlast van overmatig veel invallend zonlicht? Het assortiment van Ceelen Zonwering biedt u dan ongetwijfeld soelaas. Voor iedere situatie bieden wij de passendste oplossing. Van markiezen tot jaloezieën en van rolgordijnen tot knikarmschermen. Deze zonweringstoepassingen kunnen zowel binnen als buiten worden toegepast. Het installeren hiervan kunt u met een gerust hart overlaten aan Ceelen Zonwering. Wij hebben immers al vele jaren ervaring in deze branche. Natuurlijk zijn er nog veel meer positieve aspecten waarvan u profiteert bij een samenwerking met Ceelen. Wat te denken van de volgende facetten:

  • Persoonlijke service
  • Korte wachttijden
  • Korte lijnen
  • Snelle levering van producten
  • Professionele montage
  • Oplevering van maatwerk

Ceelen Zonwering

Elektrische zonwering voor binnen en buiten

Meer en meer mensen ontdekken het gemak en comfort van elektrische zonwering. Dat is ook niet zo gek als u zich bedenkt dat u met het grootste gemak de zonwering dicht- of uitrolt. Ook ideaal voor mensen die minder kracht hebben voor het handmatig uitdraaien van bijvoorbeeld een zonnescherm!

Wilt u graag weten wat een zonwering op maat kost voor u neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Een (elektrisch) zonnescherm: de oplossing voor uw tuin in Woerden

Zit u graag in de tuin voor of achter uw huis in Woerden, maar is er op bepaalde gedeelten van de dag geen plekje schaduw te bekennen? Dan is een (elektrisch) zonnescherm wellicht echt iets voor u. Met een zonnescherm kunt u heerlijk buiten zitten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een overschot aan zonlicht op uw huid. Ook kan een deugdelijk zonnescherm zorgen dat felle zonnestralen niet meer direct in uw ogen schijnen. Daarnaast kan een zonnescherm een positief effect aan de uitstraling van uw tuin geven. Kies bijvoorbeeld een geelgekleurd scherm voor een strandachtige ambiance of ga voor blauw of groen als u een rustgevende uitstraling prefereert.

Zonwering Knikarm Woerden

Rolluiken Woerden

Investeer in rolluiken!

Rolluiken zijn uiteraard in de eerste plaats gemaakt voor het blokkeren van het licht en de warmte van de zon. Het binnenklimaat wordt daarmee aanzienlijk veraangenaamd. Tegelijkertijd zou u uw woning in of nabij Woerden door rolluiken te installeren van een nieuwe uitstraling voorzien. Wat te denken van een moderne tint dankzij witte rolluiken? Het installeren van perfect passende rolluiken kunt u zien als een nuttige investering. Niet alleen voor klimaatveraangenaming voor nu, maar ook voor als u in de toekomst uw huis verkoopt. Uw woning zal dankzij de hoogwaardige kwaliteitsrolluiken van Ceelen Zonwering immers meer waard zijn.

Verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen

Als het gaat om rolgordijnen, dan kunt u grofweg kiezen uit twee hoofdvarianten: de verduisterende en lichtdoorlatende rolgordijnen. Binnen deze varianten zijn er uiteraard weer vele soorten, maten en uitvoeringen te onderscheiden. In slaapkamers wordt vaak gekozen voor verduisterende rolgordijnen. Dit omdat de meeste mensen prefereren in een donkere kamer te slapen. Een rolgordijn voor in een woonkamer of een kantoor kan daarentegen prima lichtdoorlatend zijn. Fel zonlicht wordt hierdoor geblokkeerd, maar totaal donker wordt het niet. Zo hoeft u uw dagelijkse werkzaamheden in de betreffende ruimte geenszins te staken.

Verduisterende gordijnen Woerden

Markiezen Woerden

Jaloezieën voor binnen en buiten

Als u nog niets voor of achter de ramen van uw woning of pand in Woerden heeft hangen, dan zijn jaloezieën zonder meer een interessante optie. Met jaloezieën kan de uitstraling van een huis of een gebouw al snel aanzienlijk wordt opgefleurd. Vanzelfsprekend kan hierbij nog uitgebreid worden gevarieerd qua kleur, grootte en materiaal. Voor welke uitvoering u ook kiest: Ceelen Zonwering maakt het voor u op maat. Zo weet u altijd zeker dat u krijgt wat u graag wilt.

Benader Ceelen Zonwering voor uw opdracht in Woerden

Wenst u graag te worden geadviseerd over het type zonwering of welke raamdecoratie het best past bij uw woning of pand in Woerden? Of heeft u al iets specifieks op het oog en wilt u graag een afspraak maken? U kunt telefonisch contact opnemen met 06-18080238 en per e-mail via contact@ceelenzonwering.nl. Ceelen Zonwering zal vervolgens op vakkundige wijze uw zonnescherm, rolluiken of rolgordijnen installeren in of aan uw pand in Woerden.

Back To Top 06-18080238